Рентген (рентгенографія) в Києві (метро Оболонь)

7,0
Фільтр: (Знайдено 19 клінік)
Знайдено 19 клінік

Сб Нед
Сортувати
Ольга Федорова
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Єгор Мартинов
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Марина Василенко
Звернулася до стоматолога-ортопеда Кузіна О.Є. в Люмі Дент і залишилася дуже задоволена! Лікар дуже професійний, уважно вислухав усі мої запитання і відповів на них. Відразу зрозуміла, що лікар знає свою справу, тому зробили всі необхідні знімки і план лікування прямо на місці. Встановили коронки на 2 зуба, сама процедура пройшла безболісно, і результат просто чудовий, мені все сподобалось адже було враховано всі мої побажання
Олександра
Встановлювала вініри у лікаря Кузіна Олнксандра в Люмі Дент . Результатом задоволена. Колір вінірів вийшов натуральним, такий як я хотіла. Дуже дякую лікарю та клініці.
Катерина Шпак
Звернулася через свого лікаря, порадили як якісну клініку, робила рентген. Все на вищому рівні, буду звертатися ще, дякую!
Катерина
Порадили клініку для змоги зробити рентген. Все на вищому рівні, буду звертатися за іншими послугами, дуже вдячна!
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ просп. Володимира Івасюка, 24-А
м.Мінська13 15 м.Оболонь25 20
Стоматологічна клініка "Люмі-Дент" на Оболоні надає широкий спектр високоякісних стоматологічних послуг. Досвідчені фахівці клінік проводять лікування зубів та ясен виключно із застосуванням якісних стоматологічних матеріалів та за допомогою новітнього обладнання провідних світових виробників. Запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію в мережу...
  • Рентгенівський знімок зубів (прицільний) 210
  • Опис рентгенівського знімка от 330
9,3
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19
м.Мінська2 1 м.Оболонь17 6 м.Героїв Дніпра14 10
Smart Medical Center — це медичний центр, в якому проводиться точна діагностика і ефективне лікування із застосуванням сучасного обладнання.
  • Оглядова рентгенографія грудної порожнини 680
  • Додаткова проекція 350
  • Оглядова рентгенографія органів черевної порожнини 730
  • Рентгенографія плечового суглобу (лопатки) (2 проекції) 750
  • Рентгенографія одного відділу хребта: шийного (2 проекції) 750
  • Рентгенографія одного відділу хребта: шийного з функціональним навантаженням 1 210
  • Оглядова рентгенографія тазу 750
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь36 7 м.Почайна35 11
Oxford Medical (Оксфорд медікал) — це сучасний центр у Києві на Оболоні. Він розташовується в зручному місці на набережній та є частиною міжнародної мережі приватних клінік.
  • Опис одного скронево-нижньощелепного суглобу 400
  • Опис Телерентгенограмма (ТРГ) 350
  • Телерентгенограмма (ТРГ) у боковій проекції 350
  • Телерентгенограмма (ТРГ) у прямій проекції 350
  • Запис рентген знімка на диск 200
Астра Дент
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г
м.Мінська23 4 м.Оболонь18 3
Спеціалізована клініка Astra Dent (Астра Дент) забезпечує комплексні стоматологічні послуги. Лікарі установи систематично проходять стажування за кордоном.
  • Ортопантомограма з роздруківкою 380
  • Рентгенівський знімок з роздруківкою 190
  • Рентгенівський знімок 140
  • Ортопантомограма 250
  • Телерентгенографія 450
Cеть клиник "Вилида"
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2
м.Оболонь25 4 м.Почайна36 6
Медичний заклад "Віліда" являє собою стоматологічний центр, який об'єднав висококваліфікованих лікарів даної спеціалізації. Перевагою центру є комплексне вирішення стоматологічних проблем: від проведення діагностики до отримання повноцінного результату.
  • Ортопантомограма 350
  • Радіовізіографія (діагностична) 150
  • Радіовізіографія (контрольна) 80
  • Телерентгенограма 350
6,7
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 48
м.Героїв Дніпра17 5 м.Мінська25 6 м.Оболонь38 7
Альфа-Віта — це спеціалізований медичний центр, який відкрив свої двері на Оболоні. Основний напрямок діяльності м комплексна діагностика організму з використанням сучасного технічного оснащення. На території центру приймають профільні фахівці. Ультразвукове дослідження проводиться кваліфікованими лікарями. Сучасне обладнання дозволяє оцінити стан органів...
6,1
Київ пр-т Свободи, 22 (каб. 332)
м.Оболонь15 м.Мінська17 м.Сирець20
Діагностичний центр на Виноградарі дає можливість пройти мамографію з метою дослідження стану молочних залоз і ультразвукове дослідження організму.
  • Мамографія(4 знімки) 990
Сеть клиник "Медиком"
5,4
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь25 4 м.Почайна32 11 м.Мінська33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі "Медіком", пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей,...
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лісова18 м.Оболонь17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.