Сторінка 2. УЗД судин голови і шиї в Харкові

Знайдено 17 клінік

Сб Нед
Грижук Олександра В'ячесл
Ничай Сергій Антонович
Шикарное обслуживание, компетентный доктор, рекомендуем очень.
Гаркава Маріанна Георгіівна
Вікторія Олександрівна дуже приємна жінка і чудовий спеціаліст. Дякую
Сапа Валентина Михайлівна
Все сподобалося, лікар компетентний в своїй області
Інна
Зверталася до лікаря- ревматолога Мартовицкого Д.В. Мені тут допомогли. Рекомендую лікаря як ревматолога і медцентр. До цього без толку ходила до 2 інших лікарів в інших лікарнях.
Зельман Елизавета Сергеевна
Я была на приеме у уролога -Анатолия Валентиновича. Были большие проблемы с почками и мочевым пузырем. Благодаря Анатолию Валентиновичу, забыла о своей болезни. Отличное обслуживание,приятные врачи, которые действительно хотят помочь человеку.
Харків вул. Полтавский Шлях, 115
м.Холодна гора10 3 м.Південний вокзал30 6
Клініка "АРЕМ" - медичний центр, який надає послуги з вісімнадцяти медичних напрямків. В установі ведуть прийом лікарі вищої категорії.
  • УЗД сонної артерії 360
Медичний оздоровчий центр "Інстинкт Сонця" пропонує комплексні програми з лікування і загального оздоровлення організму, підібрані індивідуально з урахуванням діагнозу та індивідуальних особливостей організму. У центрі працюють досвідчені фахівці: уролог, дерматовенеролог, отоларинголог, гінеколог, терапевт.
4,0
Харків вул. Пушкинська, 82
м.Ярослава Мудрого1 1 м.Університет17 7 м.Київська25 8
Діагностичний центр "Брігід" спеціалізується на проведенні КТ і МРТ діагностики (без обмежень за віком), можлива консультація лікаря-діагноста. Центр є базою кафедр вищих навчальних закладів Харкова.
3,7
Харків пр. Героїв Харкова, 195
м.Заводська13 6 м.Турбоатом19 4 м.Захисників України33 8
Полімед — це сучасний діагностичний центр, який надає послуги високого рівня. Професіоналізм лікарів в поєднанні з сучасним технічним оснащенням — це надання допомоги, незалежно від складності проблеми. Експерти діагностичного центру регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, беруть участь в наукових конференціях, симпозіумах та семінарах....
  • УЗД судин шиї 400