Сторінка 2. УЗД щитовидної залози в Харкові

Екатерина
Сегодня впервые побывала в этом мед.центре,на узи.Попала к Алле Николаевна.Могу с точностью сказать что это специалист своего дела!Прекрасная женщина,очень внимательная,все понятно расказала,показала ,посоветовала как поступать дальше.Еще очень приятная девушка в регистратуре,доброжелательная и очень милая.Буду теперь наблюдатся в этом центре.Надеюсь с визитами к врачам впечатление не поменяется.
Виктория
Прекрасный мед.центр. Отзывчивый и приветливый персонал. Все проблемы решаются быстро, входят в положение каждого пациента, человеческое отношение. Большое спасибо админу Оксане, медсестре Надежде. В этом центре работает лучший гастроэнтеролог Кололевская Алла Юрьевна. Спасибо ей огромное за лечение, поддержку и внимательное отношение к каждому пациенту. Цены демократичные. Всем рекомендую этот центр!!!!
Дуже подобається саме цей лікар. Уже вдруге звертаюся до нього, кваліфікований фахівець. Ретельно вивчає знімки, історію хвороби. Детально пояснює схему лікування, дає слушні рекомендації. Буду продовжувати лікування у нього.
Александр
Лікар дуже сподобався, просто супер. Індивідуальний підхід до пацієнта, обстежив, розповів все по справі, дав слушні рекомендації. Всім рекомендую, кому потрібен хороший ортопед. В майбутньому буду звертатися тільки до нього.
Helena Sadaeva
В цілому, мені дуже сподобалося, як лікар оглянула доньку. Вона дуже комплексно підійшла до обстеження, я не очікувала. Дуже її рекомендую. Лікар дуже кваліфікований, мені все сподобалося. Неодмінно будемо приходити ще!
Iнна
Дуже хороший лікар УЗД-діагностики! Уважна до свої маленьких пацієнта. Кожну свою дію пояснює, все рекомендації роз'яснює, та записує. На основі її висновків встановлено діагноз, та призначено лікування Буду звертатися ще.
5,2
Харків пр-т Героїв Харкова, 275 (поліклініка ХТЗ, пов. 3, каб. 63)
м.Тракторний завод10 5
Медичний центр "Вікторія" на ХТЗ, спеціалізується на діагностуванні та лікуванні різних патологій людини.
  • УЗД щитовидної залози 300
6,0
Харків вул. Лермонтовська, 27
м.Ярослава Мудрого11 4 м.Київська15 9
Медичний центр "МДЦ-LUX" - це клініка спеціалізованого типу, яка займається діагностуванням різних патологій за допомогою комп’ютерної томографії. Це - перша приватна клініка в місті, яка була заснована влітку 2004 року. Серед працівників - спеціалісти вищої категорії з рентгенології та травматолог-ортопед.
6,3
Харків вул. Бакуліна, 4 (3-й поверх)
м.Наукова7 2 м.Ботанічний сад17 5
Медичний центр "Екомед" існує з 1997 року. Клініка є багатопрофільною. У ній налічується близько двадцяти спеціалізацій. "Екомед" має сертифікацію за стандартом ISO 9001:2008.
5,2
Харків пр-т Науки, 77
м.23-го Серпня2 1 м.Ботанічний сад16 3
Консультативно-лікувальний Науковий медичний центр "Ваш лікар" здійснює медичну діяльність за більш ніж десятьма напрямками. У штаті налічується близько 18 старших медичних спеціалістів. Серед них є й іноземні громадяни: з Італії, Великобританії, Швейцарії, Литви, Германії.
Харків вул. Полтавський шлях, 152
м.Холодна гора3 2 м.Південний вокзал27 10
"Регіональний медичний центр" - це багатопрофільний лікувально-діагностичний комплекс, де працюють лікарі, які мають наукові ступені, вищу та першу кваліфікаційні категорії, використовують інноваційні підходи з дотриманням міжнародних норм і стандартів.
Харків вул. Данилевського, 15
м.Наукова9 4 м.Держпром10 4 м.Університет11 6
Спеціалізований медичний центр "Європейська дерматологія", заснований в 2008 році, надає населенню кваліфіковану допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань шкіри та інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Харків вул. Данилевського, 26
м.Наукова м.Держпром
Доктор Харків Кідс – дитячий медичний центр, який займається лікуванням та профілактикою дитячих хвороб із акцентом на харчування дитини. В нашій клініці приймають дитячі лікарі різних вузьких спеціальностей. Також можливий виїзд будь-якого спеціаліста до дитини, забір крові вдома для проведення клініко-лабораторних досліджень, а також УЗД всіх органів та...
9,1
Харків пр-т Героїв Харкова, 257
м.Палац спорту5 1
У медцентрі "ОН Клінік" на м. Палац Спорту проводиться лікування гінекологічних, проктологічних, дерматологічних, урологічних хвороб за допомогою малоінвазивних методик.
  • УЗД щитовидної залози з доплерометрією 430
8,9
Харків вул. Молочна, 48
м.Левада8 2 м.Спортивна19 3 м.Метробудівників16 3
Медичний центр ОН Клінік (ON Clinic) в Харкові на Леваді надає пацієнтам широкий перелік лікувально-діагностичних послуг.
  • УЗД щитовидної залози з доплерометрією 430
8,7
Харків вул. Космічна, 12 А
м.Наукова9 3 м.Ботанічний сад19 4 м.Держпром22 5
АВС (Age and Beauty Control Clinic) — медичний центр інноваційних технологій, в якому ви можете пройти комплексну діагностику здоров'я та отримати консультацію фахівців онлайн. Фахівцями клініки розроблено авторську програму "Відновлення після перенесеного COVID-19".
  • УЗД щитоподібної залози 400