Соколов Віталій Валерійович
Торакальний хірург, онкохірург
Лікар вищої категорії
Кандидат медичних наук
Віталій Валерійович спеціалізується у галузі торакальної хірургії. Лікар проводить спостереження пацієнтів з різними захворюваннями легень, видалення новоутворень у грудній клітці (легких) та ін. Виконує весь спектр торакальних хірургічних операцій. Займається лікуванням вроджених, запальних та пухлинних захворювань та травм грудної клітки, легень, стравоходу, середостіння та плеври, а також гіпергідорозу, плевриту.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Нина
18 липня '19р.
Специалист своего дела. Очень благодарна! Операция прошла хорошо! Советую хирурга Соколова Виталия Валерьевича.
Богоявленская Инна
24 травня '18р.
Виталий Валериевич хирург от Бога,умный, грамотный и очень ответственный.Оперировал меня в феврале 2017 года метастазы в легкое.Операцию провел блестяще,чувствую себя после операции очень хорошо .Это доктор, как луч света в темном царстве нашей медицины.Желаю ему всех земных благ и крепкого здоровья.Его труд неоценим никакими цифрами,он безценен
Оксана
14 травня '18р.
В.В консультировал моего мужа, плеврит и пневмония , расписал лечение , мы лежали амбулаторно в другой клинике , ездили с КТ и флюорографией к нему на консультацию , диагноз и лечение поставлен верно, через 1,5 месяца жидкости и воспаления не обноруженно ! Ставлю 10+ !Толковый, грамотный хирург!
Саша
05 жовтня '24р.
Профессионал очень высоко класса. Уровень мастерства трудно переоценить, спас меня
Ната
24 січня '23р.
Виталий Валерьевич- это Врач от Бога! Спас меня. Живу уже 10 лет после операции. Удалял лимфоузлы средостения.
24 червеня '20р.
Профессионал в своём деле. Если вы попали к нему, считайте, что 80% вашей проблемы уже решены. За подобного уровня мед.услугами нужно ехать заграницу. У Соколова всегда очередь на прием. Дай Бог ему здоровья!!!
11 червеня '20р.
Віталій Валерійович-лікар, якого я буду згадувати в своїх молитвах мабуть до кінця життя! Блискучий хірург і професіонал своєї справи, дуже відданий своїй роботі. На всі спірні і складні питання з приводу раку легені у мого батька я отримала чітку відповідь. Операція пройшла успішно, наскільки це, в принципі, було можливо, з татом все гаразд, і надіюся, буде і надалі. Лікарю великий уклін за те, що прекрасно виконав свою роботу, завжди був поруч! Прекрасна Людина, яких зараз мало.
Щиро бажаю міцного здоров'я лікарю і його сім'ї, процвітання в кар'єрі, найкращих умов праці і добра!
Олег
07 червеня '20р.
Соколов В.В. людина з великої букви!!!!!. Дуже вдячні йому. Витягнув мого тестя з того світу. Дай Бог Вам Здоров'я!!!
- Київський національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Курси підвищення кваліфікації
- 2015 р. — щорічні засідання Європейської спільноти торакських хірургів, Лісабон, Португалія;
- 2015 р. — щорічні збори Міжнародного співтовариства з тромбозу та гемостазу в Торонто, Канада;
- 2015 р. — Зустріч AATS "Виклики та ускладнення в загальній торакальній хірургії" Бостон, США;
- 2016 р. — 2-й симпозіум з інтервенційної терапії емфіземи, Університетська лікарня Цюриха;
- 2016 р. — "Клінічне занурення ВВС / торакальна хірургія" Соціальні медичні центри Baumgarten Hohe Otto-Wagner-Spital und Pflegezentrum, Відень, Австрія;
- 2016 р. — 24-а Європейська конференція загальної торакальної хірургії, Неаполь, Італія;
- 2013 р. — 42-й курс підвищення кваліфікації торакальної хірургії, Торонто, Канада.
Участь в асоціаціях
- Член Європейського товариства хірургів (ESTS);
- Член Українського товариства торакальних хірургів;
- Член Міжнародного товариства з тромбозу та гемостазу.
Схожі спеціалісти:
Отоларинголог, Хирург, Пластичний хірург