Клініки отоларингології у Львові ()

Можливо, вас цікавлять лікарі отоларингологи на Кульпарків
Консультація отоларинголога 450 грн
Знайдена 1 клініка

Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Коваль Ірина Миколаївна
Каширцева Оксана Миколаївна , наш сімейний лікарь,врятувала мого чоловіка від страшної хвороби,а родину від горя.Вона змогла вмовити чоловіка пройти не дуже приємні аналізи.Все виявили на ранній стадії.Щіро дякуємо, вдячні на життя.
Олеся
Хочу подякувати ЛОРу Горак Світлані. Чудова лікарка, уважна і приємна, зацікавлена в своїй роботі і справді прагне допомогти пацієнту.
Medicover
5,5
в клініці 2 отоларинголога
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер». Приймають лікарі: Горак Світлана Василівна, Горак Володимир Михайлович

Отоларингологія в лікарнях в інших районах Львова

Спеціалізовані дитячі поліклініки ВЕСЕЛКА
9,1
в клініці 4 отоларинголога
Львів пр. Червоної Калини, 68
р.Сихівський
Приватна дитяча поліклініка «Веселка» на Червоній Калині — це медичний заклад, робота якого має лікувально-діагностичний напрямок, з наданням кваліфікованої допомоги, як дорослим пацієнтам, так і дітям. У поліклініці працюють досвідчені фахівці, які регулярно підвищують свій рівень знань, навчаються новим методикам та технологіям, що в комплексі дає можливість надати медичну допомогу на більш високому рівні. Обстеження пацієнтів та лікування хвороб проводиться з використанням сучасного обладнання, з урахуванням затверджених протоколів, світових тенденцій. Приймають лікарі: Гудловська Марта , Линда Богдан Любомирович, Семенюк Олександр Олександрович
  • Консультація спеціаліста експерта отоларинголога 1 800
8,7
в клініці 1 отоларинголог
Львів вул. Угорська, 17
р.Сихівський
Медичний центр «Ехокор на Угорській» було відкрито у Львові у 2008 році. Заклад є багатопрофільним. Він поєднує зусилля провідних лікарів різного профілю. Спеціалісти постійно підвищують свій професійний рівень, проходячи стажування в Україні та за кордоном. Приймає лікар: Крук Мирослав Мирославович
  • Діагностика храпу, апное(зупинка дихання в сні) вдома 3 500
  • Діагностика храпу, апное(зупинка дихання в сні) в медичному центрі 4 300
  • Діагностика храпу, апное(зупинка дихання в сні) вдома з пільгами 20% 2 900
  • Діагностика храпу, апное(зупинка дихання в сні) в медичному центрі з пільгами-20% 3 500
  • Діагностика храпу, апное для військових 2 500
9,4
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
  • Консультація лікаря-отоларинголога 690
  • Консультація дитячого лікаря-отоларинголога 690