Неврологи в Чернівцях
Консультація невропатолога в клініці «Oxford Medical» | 690 |
Консультація невропатолога для дорослих та дітей в клініці «Базисмед» | 750 |
3 відгука
Петро
Хочу висловити велику вдячність Владиславу Володимировичу за якісну та кваліфіковану медичну допомогу. Чудовий спеціаліст, який знає та любить свою справу.
Ліза
Так сталося, що лікарі діагностували у нашої дитини затримку розвитку. Ми зразу звернулися до кваліфікованого спеціаліста - Людмили Романівни. Курс терапії був звичайно тривалий, проте вже є гарний результат. Наш син тепер нічим не відрізняється від однолітків.
14 липня '18 г.
Ірина
Краснюкевич Людмила Романівна допомогла подолати нашому сину надмірну гіперактивність, що заважала його перебуванню у дитячому садочку. Її різноманітні методи та підходи до дітей швидко дають позитивні результати.
09 липня '18 г.
Людмила Романівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи у дітей. Лікує головні болі, порушення сну, судомні напади, затримка розвитку, гіперактивність та ін.
вул. Воробкевича, 33
Невропатолог
Владислав Володимирович, лікар вищої категорії, спеціаліст з лікування неврологічних захворювань та розладів: біль в різних відділах хребта, цереброваскулярна патологія, безсоння та дратівливість, хвороби периферичної нервової системи, епілептичні напади та ін. Лікар володіє методикою проведення периневральних, параартикулярних та паравертибральних блокад.
вул. Рівненська, 5 А
Ельвіра Миколаївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань нервової системи. Лікує порушення мозкового кровообігу, вегетосудинну дистонію, головні болі, мігрені та ін.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
пр-т Незалежності, 121 А
Хмельницький
м. Кам'янець-Подільський, пр-т Грушевського, 21 В
Дитячий невропатолог
Краснюкевич Олександр Валентинович
Олександр Валентинович - спеціаліст з лікування неврологічних розладів у дітей. До лікар звертаються з болями в спині, післяпологовими гематомами, приступами втрати свідомості, головними болями, розладами вегетативної нервової системи.
Невропатолог
Клим Валентина Миколаївна
Валентина Миколаївна спеціалізується на сучасних методиках лікування мігреней, головних болей, запамороченнях, дратівливості, безсонні та інших захворюваннях.