Сторінка 2. Діагностичні центри Львова во Франківському районі

Знайдена 21 клініка

Сб Нед
Мар'яна
Доброго дня. Усім рекомендую дану клініку, хто зіштовхнувся з проблемами на вулиці Науковій. Саме до лікаря Вікторія Ер, спеціаліст від Бога. Дякую. Хорошого дня
Мар'яна
Юля
Прийшла бо підкупив надпис "перший огляд - безкоштовно", але одразу ж зрозуміла, що далі лікуватися буду тут. Лікарі великі молодці і фахівці у свої справі. Одразу ж сказали що саме потрібно робити і чого очікувати.
Володимир
Стоматолог з яким приємно лікувати зуби, відчуття професіоналізму і досвіду.
Ірина
Лікар хороший.Рекомендую
ОЛЬГА
не одноразово зверталася у клініку Експерт...дуже задоволена...висока оцінка обслуговування....і безболісне лікування з відмінним результатом...дякую
6,0
Львів вул. Окружна, 94 А
р.Франківський
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні...
  • Радіовізіограф 100
Львів вул. Наукова, 12А
р.Франківський
Приватна багатопрофільна клініка "Істина" була заснована в 2006 році. Сучасне обладнання в руках досвідчених фахівців, серед яких кандидати медичних наук, заслужені лікарі України, дозволяє оперативно і якісно надати медичні послуги
Львів вул. Наукова, 96 Б
р.Франківський
Медичний центр "Візекс" — медичний заклад, який спеціалізується на комплексній діагностиці зору та лікуванні очних захворювань. Спеціалісти медичного центру постійно приймають участь у міжнародних конференціях, є членами авторитетних офтальмологічних організацій та застосовують на практиці останні досягнення світової офтальмології. Центр оснащений сучасним...
Працює з
Пн: 10:00-17:30 Вт: 09:00-17:30 Ср: 09:00-17:30 Чт: 09:00-17:30 Пт: 09:00-17:30
Львів вул. Євгена Коновальця, 54
р.Франківський
Львівський "Центр корекції бінаурального слуху" (ЦБС) є представником мережі магазинів торгової марки "Пізнай світ".
Львів вул. Генерала Чупринки, 33
р.Франківський
Стоматологічна клініка "Галдентс" відкрита у 1993 році, пропонує безболісне сучасне лікування зубів. Персонал та лікарі закладу вільно володіють англійською та польською мовами.
Львів вул. Зигзаг, 5
р.Франківський
Засновано спеціалізований діагностичний медичний центр "Астра" в 1996 р. Головне завдання медзакладу - допомогу пацієнтам в області сексуального здоров'я та репродуктивної медицини. Фахівці центру отримали підготовку в закордонних клініках.
Львів вул. Антоновича, 138б, пов. 3
р.Франківський
Багатопрофільна клініка "Здоров'я" являє собою лікувально-діагностичний центр. Послуги, що надаються клінікою: біорезонансна діагностика всього організму; обстеження дітей; аналізи крові без забору крові; дослідження обміну речовин; фізіорефлексотерапія; підбір лікування та рекомендації щодо профілактики; відновлення зору неінвазивним способом; лікування...
Львів вул. Тадеуша Костюшка, 4
р.Франківський
Медичний дієтологічний центр здоров’я клініка доктора Бровко "ДієтЦентр" існує понад 13 років, лікує пацієнтів за авторською методою у галузі оздоровлення організму та корекції ваги.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00 Нд: 10:00-19:00
4,4
Львів вул. Івана Богуна, 4
р.Франківський
Приватна клініка Династія спеціалізується на педіатрії та гінекології. Населенню надаються послуги: консультації за профілем лікаря, лабораторна діагностика, вакцинація дітей і дорослих, УЗД та інші послуги
4,4
Львів вул. Сахарова, 82/17
р.Франківський
Клініка стоматології Глушко займається естетичним протезуванням та імплантацією, хірургією та ендодонтичним лікуванням зубів. Фахівці клініки мають багаторічний досвід, пройшли навчання за кордоном.