Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Любов в смартфоні: плюси та мінуси відносин на відстані

Любов в смартфоні: плюси та мінуси відносин на відстані

Розвиток інтернет-технологій вплинув на те, як ми будуємо особисте життя. У соціальних мережах потенційних партнерів значно більше, ніж в офлайні, а сучасні телефони, планшети, смарт-годинники дають можливість завжди бути на зв'язку. Таким чином відносини на відстані користуються величезною популярністю.

Ще кілька десятиліть тому відносини на відстані частіше пояснювалися тривалими відрядженнями, навчанням або були продовженням курортних романів. Тепер сайти знайомств та соцмережі дозволяють заводити стосунки з усього світу. При цьому поняття "відносини на відстані" (long-distance relationship, або LDR) досить розпливчасте. Партнери можуть проживати в сусідніх містах та бачитися тільки по вихідним. Хтось знайомиться з людиною, яка проживає на іншому континенті, зав'язує близькі стосунки і зовсім не зустрічається в офлайні.

Як би там не було відносини на відстані припускають, що партнери змушені жити та вести свій побут окремо тривалий період часу. Long-distance relationship особливо поширені серед молоді — студенти складають 25-50% учасників таких відносин. Дослідження, проведене німецькими вченими, показало, що в середньому такі стосунки тривають 2,9 року. Третина пар, які перебували в LDR, розлучилися протягом 3 місяців після початку спільного проживання.

Причини вибору відносин на відстані

Не можна стверджувати, що люди спеціально вибирають формат дистанційних відносин. Існують 3 основні причини, за якими складаються відносини на відстані.

  • Роз'їзд на тривалий період з об'єктивних причин (навчання або нова робота).
  • Знайомство в інтернеті.
  • Доленосна зустріч у відрядженні, подорожі або туристичній поїздці. Якщо раніше курортний роман з самого початку був приречений на провал, то зараз нічого не заважає цілий день листуватися повідомленнями в соціальних мережах.

Психологія відносин на відстані

Світогляд нових поколінь допускає різні формати відносин. Зараз можна жити так, як тобі зручно. Суспільство вже не так сильно засуджує тих, хто вибирає вільні стосунки.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Нове покоління інакше дивиться на створення пари та сім'ї. Молоді люди не поспішають заводити сім'ї, щоб не зробити помилку. Вони планують появу дітей. Показниками успіху вважаються не наявність житла та сім'ї, а соціальна мобільність, можливість подорожувати та займатися саморозвитком. Дослідження говорять, що офіційно зареєстрованих шлюбів з кожним роком стає менше.

Складнощі long-distance relationship

Опитування молодих людей свідчать про те, партнери, які спочатку сумнівалися, що будуть коли-небудь жити разом, відчувають себе "більш засмученими", ніж ті, хто був в цьому впевнений. Безсумнівно, мало хто з людей здатний жити в невизначеності, яка властива відносинам на відстані. Такі відносини мають на увазі велику свободу для партнерів і менше можливостей для контролю. До того ж закінчити такі відносини набагато простіше — деяким ця обставина заважає відчувати себе в безпеці.

Основні труднощі у відносинах на відстані:

  • Різниця в часі. Синхронізувати свій час для спілкування дуже складно, коли велика різниця в годинних поясах.
  • Різниця в менталітеті. Цінності кожної людини залежать від культури та виховання. Іноді різне ставлення до грошей, сім'ї та роботи може стати дуже серйозною проблемою.
  • Ревнощі. Партнери не можуть контролювати один одного на відстані. Ревнощі виникають від страху, що вам можуть зрадити.
  • Відсутність фізичної близькості. Секс — найголовніший пункт у списку складнощів відносин на відстані. Фізична близькість сприяє виникненню прихильності до людини на гормональному рівні.

Якщо рано чи пізно пара почне жити разом, необхідно розуміти, що ніхто з партнерів ще не може гарантувати, що все вийде. Знайомство з реальними звичками тільки починається і молодим людям може не сподобатися те, що вони дізнаються один про одного.

Відносини на відстані можуть здаватися «іншими», але вони існують за тими ж законами, що і всі інші: люди люблять один одного та прагнуть бути разом. Ну а якщо ні — слава інтернету! — у всьому світі 7 мільярдів людей, і багато хто з них не проти відносин на відстані.

Київ Конча-Заспа, смт.Козин, вул Київська, 169
6,7
Сучасний медична клініка Viva для дітей і дорослих спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в усіх напрямках. У медичній клініці в Конча-Заспі проводяться консультативні прийоми досвідчених фахівців, інструментальна діагностика і амбулаторні хірургічні операції. Здійснюються виїзні послуги на дому і надається швидка і невідкладна допомоги. Центр оснащений новою сучасною операційною, інноваційним обладнанням і комфортабельним денним стаціонаром. Всі необхідні лабораторно-інструментальні дослідження проводяться на базі клініки.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 00:00-00:00 Сб: 00:00-00:00 Нд: 00:00-00:00
Медем (MEDEM) — це спеціалізований багатопрофільний медичний центр амбулаторного типу. Основний напрямок діяльності — надання послуг по всіх клінічних напрямками. Ключова перевага центру — широкий спектр опцій для пацієнтів будь-якого віку.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Нд: 08:00-20:00
Херсон вул. Комарова, 2
7,6
Діагностичний центр надає послуги якісної магнітно резонансної томографії. Лікарі-рентгенологи з багаторічним практичним досвідом займаються проведенням і описом МРТ досліджень різного ступеня складності. Всі дослідження проводяться на МР-сканері PHILIPS Achieva 1,5т.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-17:00
Київ с. Коцюбинське, вул. Доковская, 14/1
8,1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-16:00
Оксфорд медікал (Oxford Medical) — це медичний центр в Києві на Гришка. Лікувально-діагностичний центр відноситься до міжнародної мережі клінік. Ключова його особливість — надання комплексних послуг з інструментальної діагностики організму з використанням сучасного технічного оснащення. Багатопрофільний центр має власну лабораторію, в якій можна проводити розширений пакет досліджень.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Нд: 08:00-20:00
6,1
Біхелсі — це клініка сімейної медицини широкого профілю. Для пацієнтів доступний розширений спектр медичних послуг. На території клініки приймають профільні фахівці різного рангу, які працюють з дорослими та дітьми. Кожен пацієнт отримує персональний підхід, що дуже важливо, особливо при взаємодії з дітьми молодшого віку.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-16:00
Інститут вертебрології і реабілітації на Дніпровській набережній — це сучасний центр, який надає кваліфіковану допомогу всім особам, що страждають гострою або хронічним болем у спині. Індивідуальний підхід в поєднанні з ефективно підібраною схемою лікування забезпечує якісний результат. На території інституту активно застосовується фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 09:00-17:00