Сторінка 8. Приватні клініки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 1051 клініка

Сб Нед Цілодобово
Оксана
Моє знайомство з Наталіей Ярославівной було за рекомендацією,в звʼязку з тим,що мої діагнози «синдром сухого ока»(ДМЖ,ДСЖ,офтальморозація, демодекоз )за 4 місяці медикаментозного лікування у інших офтальмологів не мали ніякого поліпшення.У клініці «Добре бачу» було професійно проведена консультація та проведено 4 процедури Ipl - терапії.Значні поліпшення були після 3 процедури,а вся симптоматика зникла після 4 процедури через 3 неділі. Велике дякую Наталііі Ярославовні за лікування!!Рекомендую цього лікаря,за умови виконання усіх її рекомендацій!!! Бажаю усім життя без проблем із зором!
Теглівець Соломія Володимирівна
Шмонденко Павло Федорович
Лідія
Сьогодні я відвідала Офтальмологічну клініку OCULAR хочу поділитися своїм враженням. З лікуванням очей я зверталась до різних клінік,але те що я отримала в OCULAR мене дуже вразило. Це дуже сучасна клініка за помірними цінами. Клініка в якій надсучасне обладнання!!! По м. Києву я впевнена,що це одна з перших клінік європейського рівня та високих стандартів. Окрема подяка лікарю Топольницькій Олесі Василівні ! Дуже кваліфікований лікар, чуйна людина з добрим серцем та великою душею! А також окрема подяка сервісному персоналу клініки за уважність та доброзичливість! Якщо обираєте клініку де лікувати ваші очі-обирайте тільки OCULAR!
в клініці 8 лікарів
Інститут офтальмології Окулар (Ocular) — це сучасний медичний центр офтальмологічного профілю для дорослих і дітей, який готовий надати кваліфіковану допомогу на європейському рівні. Центр було відкрито в 2020 році, проте навіть за такий невеликий проміжок часу фахівцям вдалося провести понад 700 хірургічних втручань, а число задоволених пацієнтів вже перевищило 6 тисяч.
  • Оптична біометрія (одне око) 450
  • Мейбографія 800
  • Лікування дисфункції сльозної плівки/сльози 685
  • Програма "Зміщення крапки фіксації" на мікропериметрі MAIA 11 000
  • Мікропериметричне дослідження сітківки (MAIA) (одне око) 950
Київ вул. Будівельників, 31/13
м.Дарница 8 6
В офтальмологічній клініці «Добре Бачу» проводимо повне обстеження Вашого зору, контролюємо та лікуємо короткозорість, глаукому, катаракту, запальні захворювання очей, видаляємо з очей сторонні тіла.
  • Апаратне лікування сухого ока (апаратний масаж повік) 1сеанс 1 000
  • IPL терапія (лікування сухого ока, блефаритів, демодекозу повік, розацеа очей) 1 сеанс 3 500
  • IPL терапія (лікування сухого ока, блефаритів, демодекозу повік, розацеа очей) комплекс 4 сеанси 12 000
  • Лікування халязіона 4 000
  • ДІАГНОСТИКА зору комплексна 1 200
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Харківське шосе, 49
м.Позняки м.Харьковская
Центр зору Litera - це сучасний медичний цент дорослої та дитячої офтальмології. Попонуємо широкий спект офтальмологічної допомоги та великий вибір оптичних товарів. В роботі використовуємо новітнє діагностичне обладнання та європейські підходи в лікуванні та профілактиці очних захворювань. На базі медичного центру є оптичний салон з великим вибором оптичних оправ, лінз, контактних лінз світових виробників та оптична майстерня, де ми виготовляємо окуляри будь якої складності для дорослих та дітей.
  • Комплексна діагностика зору дорослих 700
  • Комплексна діагностика зору дітей 700
  • Консультація лікаря офтальмолога при запальних та алергічних захворюваннях 400
  • Вимірювання внутрішньоочного тиску 150
  • Підбір окулярів 400
в клініці 5 лікарів
Мамин Дім на Солом'янській– це медичний центр для дітей від народження до 18 років. У поліклініці є комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких фахівців, вакцинація не тільки для дітей, а й дорослих.
  • Аналіз калу на дисбактеріоз 450
Київ, вул. Рудницького (Академіка Вільямса), 5
м.Васильківська 25 6 м.Виставковий центр 22 7 м.Іподром 24 12
Київ вул. Гмирі 10/40
м.Осокорки м.Позняки
Біль у ділянці нігтя, мозолі, омозолілості, тріщини на п'ятах, грибкове ураження стоп та нігтів? Ми маємо рішення! Отримайте консультацію подолога в Києві всього за 30 хвилин.
  • Консультація подолога 300
  • Діагностика стопи 200
  • Апаратний педикюр (медичний ):(обробка стопи, кутикули,бокових валиків, обробка подологічними препаратами 1 ступінь 800
  • Апаратний педикюр (медичний ):(обробка стопи, кутикули,бокових валиків, обробка подологічними препаратами 2 ступінь 950
  • Апаратний педикюр (медичний ):(обробка стопи, кутикули,бокових валиків, обробка подологічними препаратами 3 ступінь 1 300
Київ, Вул. Михайла Максимовича, 26 (ЖК Нова Англія, дім Кембридж)
р.Голосіївський
Київ вул. Бориса Гмирі 18
м.Позняки 15 3
Подологічний центр "Кроки здоров'я" пропонує професійну допомогу у вирішенні проблем стоп. Наша команда експертів забезпечує комплексний підхід до лікування, використовуючи сучасні технології для відновлення вашого комфорту.
  • Педикюр пальчиків 950
  • Педикюр пяток 950
  • Обробка грибка 1 ніготь 500
  • Обробка грибка 2 нігтя 900
  • Обробка грибка 5 нігтів 1 200
в клініці 3 лікарі
Київ г. Ірпінь, вул. Антонова, 4 А
ФаворМед в Ірпені — центр фізичної реабілітації, фахівці якого надають кваліфіковану допомогу пацієнтам з патологією кістково-суглобового апарату. Комплекс фізіотерапевтичних процедур, лікувальної фізкультури дозволяє підготувати організм пацієнта до майбутнього ендопротезування (заміни суглоба).
  • Консультація психолога (особиста консультація), 1 година 300
  • Комплексна консультація нарколога 2 000
в клініці 9 лікарів
Київ Бульвар Висоцького, 8 , Троєщина
м.Черниговская 39 м.Почайна 33
Україно-Ізраїльський медичний центр Віта (VIТА) - сучасна клініка, що надає лікувально-діагностичні послуги по різних напрямах. В установі можна записатися на прийом до педіатра, сімейного лікаря, терапевта, алерголога, отоларинголога і іншим фахівцям.
  • Видалення стороннього тіла із зовнішнього слухового проходу 950
  • Патч-тест-Металева панель DS-1000 (10 гаптенів)діагностикаалергічного контактного дерматиту на Титани та матеріали, які використовують в стоматології 2 500
  • Видалення чужорідного тіла з вуха 400
  • Алергічна панель ІНГАЛЯЦІЙНА-1 1 450
  • Видалення чужорідного тіла з порожнини носа 500
Працює з
Пн: 08:00-16:00 Ср: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00 Сб: 09:00-14:00
Акції
в клініці 12 лікарів
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника.
  • Консультація сімейного лікаря 750
  • Повторна консультація сімейного лікаря 650
  • Онлайн-консультація (Вайбер) 550
  • Еувакс (вакцина для профілактики гепатиту В для дітей з народження) безкошт. Менактра (вакцина від менінгококової інфекції) 1 600
  • Тетраксим (вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярний компонент) та поліомієліту адсорбована, інактивована для дітей від 3 міс до 6-річного віку) 1 390
в клініці 1 лікар
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
  • Консультація 500
  • Діагностика і планування лікування 400