Клініки генетики в Києві

Можливо, вас цікавлять лікарі генетики
Консультація генетика 1490 грн
Консультація генетика повторна 500 грн
Доімплантаційна генетична діагностика методом ПЛР (1 ст. складності) 8000 грн
Консультативний висновок генетика 850 грн
Медико-генетична консультація 2000 грн
Консультація лікаря-генетика, синдромальна, 60 хв 3000 грн
Первинний прийом лікаря-генетика Малєєва І.О. (огляд + консультація) 1500 грн
Консультація генетика 8700 грн
ДНК-діагностика генетично обумовлених форм чоловічого безпліддя - аналіз мікроделеції довгого плеча У-хромосоми 1200 грн
Консультація генетика 1800 грн
Дивитися всі ціни »
Фильтр: (Знайдено 67 клінік)

Сортировка
Виктор
Вместе с супругой записались на консультацию к генетику. Хотели точно выяснить, что никаких патологий и генетических проблем у нашего ребенка не будет. Мы только планировали стать родителями. Но поскольку в нашей семье были серьезные проблемы в прошлых поколениях, хотелось убедиться, что мы ничем не рискуем. Благодарим доктора за оказанную помощь, теперь мы спокойны за свое будущее.
Галина
Давно уже с мужем хотели ребеночка, но никак не получалось забеременеть. Уже и лечение оба прошли, но результата никакого. Знакомая посоветовала записаться на консультацию к генетику. Врач назначил несколько анализов и терапию, после чего я смогла забеременеть! И уже благополучно родила здорового малыша! Огромное спасибо, что подарили нам такое счастье
На консультации генетика я получила полноценную грамотную консультацию, прошла обследование. Беременность прошла без осложнений. Очень благодарна врачу за оказанную помощь.
Дарья
Мы с мужем очень хотели ребенка. К сожалению первая беременность закончилась выкидышем. В этот раз перед планированием беременности мы решили сходить на консультацию к генетику. После проведенного обследования доктор дал нам очень хорошие рекомендации. Поэтому когда я снова забеременела, уже знала, как мне себя вести, что делать, и к кому обращаться в случае проблем или вопросов. В этот раз все прошло благополучно. Мы очень счастливы. Спасибо.
Егор
На консультацию к генетику ходили вместе с женой. К доктору решили обратиться после того как узнали, что у меня в семье были наследственные заболевания. Прием прошел очень хорошо, и мы выяснили у генетика всё, что нам было нужно. Спасибо за помощь.
Мережа клінік Viva
Акції
Київ пр-т. Порика, 9 А
м.Сырец 70 17 м.Нивки м.Минская
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
  • Консультація генетика 1 490
9,3
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19
м.Минская 2 1 м.Оболонь 17 6 м.Героев Днепра 14 10
Smart Medical Center — це медичний центр, в якому проводиться точна діагностика і ефективне лікування із застосуванням сучасного обладнання.
  • Генетична консультація за результатами пренатального скринінгу (1 або 2 триместр) 950
  • ДНК-діагностика генетично обумовлених форм чоловічого безпліддя - аналіз мікроделеції довгого плеча У-хромосоми 1 200
8,4
м.Мінська 2 1 м.Оболонь 20 5 м.Героїв Дніпра 15 10
8,3
Київ вул. Деміївська, 13
м.Демеевская 11 9 м.Голосеевская 13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки " Приймає лікар: Шапочка Дмитрий Александрович
  • Первинний прийом лікаря-генетика Малєєва І.О. (огляд + консультація) 1 500
8,2
Київ вул. Солом'янська, 11 А
м.Вокзальная 33 8 м.Дворец Украина 56 14
З моменту створення медичний центр EUROLAB відповідає міжнародним стандартам медичного обслуговування. У його колективі доктора з науковими медичними ступенями, вищої категорії, які здобули освіту і постійно стажуються у провідних вітчизняних та зарубіжних медичних закладах. Приймає лікар: Тригубчак Оксана Андреевна
  • Медико-генетична консультація 2 000
  • Предтестова консультація генетика 2 000
  • Консультація за результатами паспорту харчування 5 000
  • дивитися весь прайс
Cеть медцентров "Академия вашего здоровья"
Київ вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська)
м.Черниговская 7 1 м.Лесная 19 9 м.Дарница 21 3
Багатопрофільний медичний центр "Академія вашого здоров'я" з 2012 року займається діагностикою та лікуванням за 18 напрямами. У штаті центру 19 лікарів вищої та першої категорій.
  • Консультація генетика 690
  • Консультація генетика повторна 500
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подольский
MIRUM clinic —це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м.Києві по вул.Північно-Сирецькій, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні дослідження), педіатрія (дитяча поліклініка), хірургічний центр (3 сучасні операційні зали, стаціонар), жіноча консультація.
  • Консультація лікаря-генетика, репродуктивна, 30 хв 1 260
  • Консультація лікаря-генетика, репродуктивна ускладнена, 60 хв 2 520
  • Консультація лікаря-генетика, репродуктивна синдромальна, 60 хв 3 500
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Зверинецкая м.Печерская
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • Консультація генетика 690
  • Консультація генетика повторна 500
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д
м.Оболонь 14 2 м.Минская 20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
  • Консультація генетика 1 800
Київ вул. Деміївська, 13, оф. 3
м.Демеевская 11 9 м.Голосеевская 13 5
Верум — сучасний медичний центр з європейським рівнем надання кваліфікованої допомоги. Центр є багатопрофільним медичним закладом, штат якого складається з професіоналів з великим досвідом роботи.
  • Первинний прийом лікаря-генетика Малєєва І.О. (огляд + консультація) 960
  • Повторний прийом лікаря-генетика Малєєва І.О. (огляд + консультація) 720
Київ вул. Велика Васильківська, 92
м.Олимпийская 6 2 м.Дворец Украина 12 5 м.Печерская 32 *
Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці.
  • Консультативний висновок генетика 850
Вт: 09:30-17:00 Ср: 09:30-17:00 Чт: 09:30-17:00 Пт: 09:30-17:00 Сб: 09:30-14:00