Сторінка 9. Приватні клініки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Монаєнко Валентина Миколаївна
Олександр Аркадійович Голованов, лікар-кардіолог клініки Медіко - надзвичайно високого професіоналізму і з багаторічним досвідом фахівець, а окрім того - людяний та порядний, уважний до конкретного пацієнта, ретельно пояснює всі нюанси. Я дуже задоволена, що мені вдалося знайти такого спеціаліста, вперше за багато років я отримала розгорнуту, зрозумілу та висококласну консультацію. Якщо Ви потребуєте дійсно ефективного лікування - Вам до нього!
Романенко Юлія Володимирівна
Все супер
Федчун Андрій Вікторович
Задоволена. Отримала відповіді на свої питання
Москаленко Ігор Вікторович
Цілком задоволений
в клініці 1 лікар
Київ вул. Бориса Гмирі 18
м.Позняки 15 3
Подологічний центр "Кроки здоров'я" пропонує професійну допомогу у вирішенні проблем стоп. Наша команда експертів забезпечує комплексний підхід до лікування, використовуючи сучасні технології для відновлення вашого комфорту.
  • Педикюр пальчиків 950
  • Педикюр пяток 950
  • Обробка грибка 1 ніготь 500
  • Обробка грибка 2 нігтя 900
  • Обробка грибка 5 нігтів 1 200
в клініці 9 лікарів
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лукьяновская 22 6 м.Золотые ворота 26 12 м.Крещатик 37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні.
  • Консультація дитячого мамолога (Мулик Н.М.) 1 200
  • Консультація дитячого та підліткового гінеколога (Мулик Н.М.) 1 200
  • Аноскопія 300
  • Ендоскопічна біопсія (щипцева) шлунково-кишкового тракту під час ВЕГДС/ВКС з однієї ділянки для (один або декілька біоптатів) патогістологічного/цитоморфологічного досліджень (без їх вартості) 700
  • Ендоскопічна біопсія (петльова) шлунково-кишкового тракту під час ВЕГДС/ВКС з однієї ділянки для (один або декілька біоптатів) патогістологічного/цитоморфологічного досліджень (без їх вартості) 1 200
в клініці 3 лікарі
Київ
ФаворМед в Ірпені — центр фізичної реабілітації, фахівці якого надають кваліфіковану допомогу пацієнтам з патологією кістково-суглобового апарату. Комплекс фізіотерапевтичних процедур, лікувальної фізкультури дозволяє підготувати організм пацієнта до майбутнього ендопротезування (заміни суглоба).
  • Консультація психолога (особиста консультація), 1 година 300
  • Комплексна консультація нарколога 2 000
в клініці 8 лікарів
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це не просто больничное учреждение, а учреждение, которое надает амбулаторное и стационарное лечение, объединяющую медицинскую и психологическую поддержку. Це саме те заведення, де Ви будете відчувати увагу та професіоналізм кожного працівника.
  • Консультація сімейного лікаря 750
  • Повторна консультація сімейного лікаря 650
  • Онлайн-консультація (Вайбер) 550
  • Еувакс (вакцина для профілактики гепатиту В для дітей з народження) безкошт. Менактра (вакцина від менінгококової інфекції) 1 600
  • Тетраксим (вакцина для профілактики дифтерії, правця, кашлюку (ацелюлярний компонент) та поліомієліту адсорбована, інактивована для дітей від 3 міс до 6-річного віку) 1 390
в клініці 1 лікар
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
  • Консультація 500
  • Діагностика і планування лікування 400
  • Разовый набір АНТИ СНІД 200
  • Анестезія інфільтраційна 350
  • Анестезія провідникова 400
в клініці 18 лікарів
Київ с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Олтім Клінік — це медичний центр, що надає комплексні послуги з більш ніж 20 напрямків. Величезний досвід у поєднанні з регулярним підвищенням рівня кваліфікації дозволяє надавати якісні послуги. Комплексний підхід — це ключова перевага медичного центру. Ми працюємо з пацієнтами будь-якого віку, включаючи дітей першого року життя.
  • Первинна консультація педіатра 790
  • Первинна консультація дитячого невролога 790
  • Профогляд педіатра 595
  • Профогляд педіатра+ довідка (про стан здоров'я дитини, спортивна секція, басейн, ДНЗ) 790
  • Первинна консультація дитячого гастроентеролога 790
в клініці 47 лікарів
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подольский
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні дослідження), педіатрія (дитяча поліклініка), хірургічний центр (3 сучасні операційні зали, стаціонар), жіноча консультація.
  • Резекція яєчників І категорії складності лапароскопічна (без вартості ПГД) 14 905
  • Одновиросткове ендопротезування колінного суглоба 53 540
  • Лапароскопічна IPOM-пластика при післяопераційній вентральній грижі ІІ категорії складності (без вартості ендопротезу) 33 176
  • Тубектомія/туботомія ІІ категорії складності лапароскопічна (без вартості ПГД) 18 814
  • Видалення металоконструкцій I категорії складності 5 355
Инновационная диагностика
Київ вул. Закревського, 9
м.Черниговская м.Почайна
Діагностичний центр на вул. Закревського є найновішим у нашій мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є: розташування – на початку жилмасиву Троєщина, зручна транспортна розв’язка, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного спектру МРТ-досліджень, наявність УЗД. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті General Electric Signa HDxt 1,5 TL та УЗД-апараті Philips Clearvue 850. Знижка 5%, при замовленні онлайн. Безкоштовний Wi-fi. Наявність парковки.
М-плюс
Київ вул. Багговутівська, 1
м.Лукьяновская 21 5
в клініці 16 лікарів
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Ипподром 7 4 м.Теремки 25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст, рефлексотерапевт, акушер-гінеколог, лікар УЗД.
  • Антитіла до цитрулінового віментину IgG (Anti - MCV) 825
  • Дерматоскопія (Трихоскопія) 800