Сторінка 3. Приватні клініки в Києві (відкриті цілодобово)

Знайдена 41 клініка

Олеся
Я дуже задоволена послугами в центрі і не розумію, звідки можуть взятися негативні відгуки. Мені треба було зробити рентген. Записалася - витратила кілька хвилин. Як готуватися - все розповіли по телефону, ніякої інформації шукати не треба самій. Прийшла на свій час і одразу пішла на рентген, не чекала. Результати по емейлу надіслали, все чітко, опис зрозумілий, якщо лікар хоче щось уточнити в радіолога - є зв'язок. Все справді дуже сучасно та зручно. Раджу звертатися сюди, моя лікарка сказала, що в них найточніша рентген апаратура в Києві і тому найінформативніші знимки.
Виктор
О клинике Надежда слышал множество положительных отзывов, они помогли спасти огромное количество жизней, вернули людей в социум. После множества уговоров жены, я пришел сюда сам, так как понимал, что на кону моя семья. Благодаря специалистам клиники, я вот уже пол года как в завязке. Огромное спасибо!
Виталия
Отец после сокращения на работе ушел в запой, который не прекращался годами. Мы с мамой уже и истерики устраивали и разговаривали, а толку никакого. Спустя долгое время мне посоветовали эту клинику, я просто в восторге. Результат от реабилитации не проходит уже год, отец полностью поменялся, много времени уделяет семье, нашел работу. Спасибо специалистам клиники "Надежда" за надежду на светлое, лучшее будущее!
Сергей
В эту клинику друга привели лечиться. Клиника сделана добротно, видно, что работают толковые специалисты. Нам сразу рассказали как нам себя вести с другом и про все тонкости реабилитации. Вот уже реабилитация подходит к концу и результат виден! Отличная клиника!
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Ярова, 27
Медичний центр "Надія" — це спеціалізована наркологічна клініка, яка почала функціонувати в 1998 році. Фахівці установи використовують в своїй практиці як світові, так і унікальні методики боротьби з наркотичною залежністю.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 13
м.Вокзальная 38 10 м.Олимпийская 22
Приватний діагностичний центр М24 пропонує по МРТ перелік послуг: дослідження хребта, дослідження голови і шиї, дослідження судин, дослідження суглобів, дослідження серця, дослідження внутрішніх органів, комплексні дослідження органів, МР-ангіографія з контрастом, динамічні дослідження з контрастуванням.
Київ вул. Героїв Севастополя, 30
м.Берестейская 41 19 м.Шулявская 43 20
Багатопрофільний медичний центр "Біофармтех" створений в 1996 році на базі Інституту хірургії і трансплантології, спеціалізується в лікуванні хвороб загальної медицини за напрямками кардіології, гінекології, гастроентерології, неврології, урології, андрології.
Київ вул. Дмитрівська, 3/7
м.Вокзальная 11 6 м.Университет 10 5
Стоматологічна клініка "Рекодент" виконує всі види медичної допомоги при захворюванні зубів і ясен, проводить ряд естетичних процедур.
Київ вул. Крутий узвіз, 6/2 (Бессарабська площа) , Липки
м.Дворец спорта 10 5 м.Площадь Украинских героев 13 5
Багатопрофільна клініка "Евродент" надає допомогу пацієнтам при проблемах стоматологічного і косметологічного профілів. Серед пріоритетів установи — впровадження інноваційних технологій.
Добробут
в клініці 1 лікар
Київ вул. Сім'ї Ідзиковський (М. Мішина), 3 , Чоколівка
м.Вокзальная 41 13 м.Демеевская 66 18
Клінічний Центр "Добробут-Онкологія" спеціалізується на діагностиці та терапії онкопатологій різних органів. Лікарями медцентру розроблені унікальні програми, які дозволяють виявляти рак на ранніх стадіях і ґрунтуються на сучасних міжнародних рекомендаціях.
Cеть клиник "Амеда"
4,0
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Богатирська, 30 (пов. 5)
м.Героев Днепра 38 5
Цілодобовий дитячий стаціонар "Амедіа" - відділення мережі сімейних клінік Києва, в якому забезпечується кваліфікований сестринський догляд і проведення необхідних маніпуляцій, процедур. Стаціонар обладнаний всім необхідним для спільного перебування в палаті дитини з супроводом: санвузлом, душовою кабіною, кондиціонером, ТБ, Wi-Fi, ліжком, кріслом-ліжком для супроводжуючих.
Київ пр-т Лобановського, 54
м.Васильковская 44 22 м.Демеевская 53 21 м.Голосеевская 56 25
Центр здорової молоді — сучасна клініка з боротьби із наркотичною залежністю. Це не просто установа для лікування залежних людей, це цілий світ тверезих людей, які хочуть змінити своє життя. Грамотний індивідуальний підхід гарантує високу ефективність і повне позбавлення пацієнта від придбаної залежності.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Північно-Сирецька 49 А
м.Нивки 15 40
Cеть "Новая диагностика"
Київ пр. Голосіївський 68
м.Голосеевская 3 4 м.Демеевская 14 7
Нова діагностика — ультрасучасна лабораторія, яка розташувалася на проспекті Голосіївський. Вона надає розширений комплекс послуг з дослідження крові та інших біологічних матеріалів. На території клініки проводяться комплексні лабораторні дослідження з використанням сучасного обладнання іноземного зразка. Нова Діагностика є безперечним лідером на ринку лабораторних послуг.
3,0
Київ, м. Вишневе, вул. Європейська 11