Сторінка 2. Лікарі урологи в Києві (метро Либідська)

Уролог-андролог, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар-уролог, який вже понад 20 років успішно допомагає чоловікам відновити їх чоловіче здоров'я. Здоров'я пацієнтів — найвищий пріоритет у роботі Андрія Миколайовича. Найбільша радість для лікаря — це бачити щасливі очі людини, яка перемогла свою недугу і повернулась до повноцінного життя.
Уролог, андролог
Роман Володимирович - кваліфікований уролог, андролог, лікар з багаторічним досвідом роботи, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гострих та хронічних урологічних та андрологічних захворювань. Володіє сучасними методами діагностики, надає допомогу при запальних процесах сечовивідної системи та проводить при необхідності оперативне втручання, PRP-терапію тощо. Приймає дорослих та дітей
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-19
Гастроентеролог, сімейний лікар
Сімейна лікарка, гастроентеролог, лікарський стаж 21 рік. Маю різносторонній досвід роботи: від лікування загрозливих станів у відділенні інтенсивної терапії до профілактики захворювань у приватній сімейній амбулаторії. Безперервно навчаюсь та прагну допомогти пацієнтам не лише долати хвороби, а й будувати стратегію довготривалої підтримки здоров'я. Як гастроентеролог поєдную дотримання сучасних протоколів та індивідуальний підхід, щоб повернути пацієнтам здоров'я та високу якість життя.
Консультація сімейного лікаря - 760, гастроентеролога - 890
Уролог-андролог, лікар УЗД в урології
Лікар лікує запальні захворювання нирок та сечового міхура, захворювання органів мошонки, чоловіче безпліддя, простатит, везикуліт, аденому передміхурової залози, синдром хронічного тазового болю. Здійснює амбулаторний прийом пацієнтів від 18 років. Виконує катетеризацію сечового міхура, лікувальний масаж передміхурової залози.
Дитячий уролог, дитячий хірург
Київ вул. Ковпака 17 м.Либідська