Сторінка 2. Лікарі отоларингологи в Харкові (метро Архітектора Бекетова)

Інга
Дуже хороший та доброзичливий спеціаліст! Звернутися до Олександра Вікторовича нам порадили знайомі. Повністю задоволені роботою цього професіонала! Надалі лікуватися будемо лише у нього. Рекомендуємо! Не пожалкуєте!
Ірина
У моєї дити частенько буває нежить. Ми вирішили звернути на консультацію до цього лікаря. Як виявилося у нас викривлена перегородка носа, що і провокує дану проблему. Зараз вирішуємо питання про операцію. Дякую за допомогу! Рекомендую!
Спеціаліст в області діагностики, лікування, профілактики ЛОР-захворювань, досконало володіє сучасними методами терапії.
Консультативна допомога, лікування широкого спектру ЛОР захворювань, малоінвазивні операції.
Займається лікуванням захворювань, травм ЛОР-органів, використовує медикаментозну терапію, ЛОР-маніпуляції: промивання, продування, катетеризація, санація, кріоорошеніе та інші.
Займається лікуванням, профілактикою захворювань вуха, горла, носа, гострі і хронічні, видаляє новоутворення і виконує широкий спектр ЛОР-маніпуляцій.
Лікар-отоларинголог проводить лікування захворювань вуха, носа та горла, видаляє поліпи та сірчані пробки, виконує продування слухових труб. Має понад 7 років досвіду, є активним учасником міжнародних симпозіумів і конференцій.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-11-02
Займається діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла, носа, синуситів, ларингітів і порушень слуху. Працює як з дорослими, так і з дітьми, застосовує сучасні методи терапії.