Сторінка 4. Лікарі хірурги в Харкові (метро Архітектора Бекетова)
Знайдено 33 лікаря
1 відгук
Степан
Дуже сподобався нам лікар. Уважно вислухав всі мої проблеми. Вивчив лікарняну картку. Запитання ставив етично, та лише ті які стосувалися моєї проблеми. На клаптику паперу намалював як і що, все розповів і пояснив. Загалом я дуже задоволений лікарем! Обов'язково буду оперуватися лише у нього.
Хірург, пластичний хірург, комбустіолог
Тимченко Елена Константиновна
Лікар спеціалізується як на реконструктивних, так і на естетичних втручаннях. Проводить хірургічне лікування глибоких опіків та пересадку шкіри, відновлюючи втрачені функції та зовнішній вигляд пошкоджених ділянок тіла. У сфері естетичної хірургії виконує операції з маммопластики, блефаропластики, абдомінопластики, отопластики, ліпосакції, хейлопластики та лабіопластики.
Харків
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Серцево-судинний хірург
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій венозної системи, артерій, лімфатичної системи, патологій серця, варикозних хвороб із застосуванням лазерних технологій.
Хірург, пластичний хірург
Пасечник Александр Васильевич
Фахівець, який володіє новітніми техніками пластичної хірургії, допомагає гармонізувати риси обличчя та форми тіла відповідно до загальноприйнятих стандартів та побажань пацієнта, гарантує впевненість у собі та й психологічний комфорт на багато років. Професіоналізм, якість, безпека та індивідуальний підхід – ось ті основні принципи, які є запорукою успіху роботи лікаря.
Харків
вул. Григорія Сковороди (Пушкінська), 44, 2 поверх