Терапевти в Софіївській Борщагівці
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Нина Ч.
Лікар компетентний фахівець. Відповіла на всі питання що мене цікавили. Проговорили ми з нею, близько години. Дуже констрк=уктивна вийшла розмова. ВСе детально та чітко було пояснено. Надалі буду лікуватися у цього фахівця. Рекомендую!
Никифор
Лікар був конструктивний, вислухала усе. Консультація займала більше години. Так як я вже консультувався у подібного спеціаліста, тому я задавав багато додаткових запитань, на які лікар надавала чіткі відповіді. Все пройшло дуже добре.
Терапевт, Сімейний лікар
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань травної, дихальної та серцево-судинної систем. Здійснює нагляд за пацієнтами посли виписки з лікарні, проводить профілактичні огляди пацієнтів з хронічними патологіями. Лікує ГРВІ, бронхіт, стенокардію, ішемічну хворобу серця, синдром хронічної втоми, холецистит, анемію, цистит, остеохондроз.
Софіївська Борщагівка
ул. Павла Чубинського, 8 А
Педіатр, сімейний лікар
Мусиець Татьяна Петровна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних хвороб у дітей. Здійснює консультативний прийом в медичному центрі, виїжджає на будинок до пацієнтів. Проводить огляд дітей перед вакцинацією, займається складанням індивідуальних календарів щеплень. Лікує атопічний дерматит, ГРВІ, пневмонію, бронхіт, коклюш, вітрянку, анемію.
Софіївська Борщагівка
вул. Боголюбова, 26