Пародонтологи в Софіївській Борщагівці

Ірина К.
Надзвичайно ввічливий, та компетентний спеціаліст. Справжній знавець своєї справи. А який у неї підхід до дітей, Ви б тільки бачили! Часто буваємо у неї на консультації. Завжди всім задоволені!. Лікар дійсно дуже хороший! Рекомендую!
Мика
Тетяна Валентинівна просто чудовий стоматолог! Дуже полюбляє спілкуватися з дітками, швидко знаходить з ними спільну мову. Лікар кваліфікований та досвідчений. Після її огляду та пояснень. не залишається жодних питань. Рекомендую!
Просто чудовий лікар. Постійно з донькою ходимо лише до неї. Адже знаємо що результат може бути лише позитивний. Лікар дуже добра людина. Вміє спілкуватися не тільки з дітьми, а й з батьками. Прийомо повністю задоволені. Рекомендую!
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Виконує професійну гігієну порожнини рота, усунення дефектів зубних рядів знімними і незнімними протезами. Спеціалізується на лікуванні всіх видів карієсу і його ускладнень, пульпіту, стоматиту, пародонтиту, пародонтозу та інших патологій.
Консультація безкоштовно
Софіївська Борщагівка вул. Травнева, 4
Дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, пародонтиту, стоматиту і гінгівіту у дітей. Виконує фторування зубів, видалення зубів під наркозом. Для кожного пацієнта складає індивідуальний графік лікування, підбирає засоби гігієни і профілактики.
Консультація безкоштовно
Софіївська Борщагівка вул. Травнева, 4
Стоматолог, пародонтолог
Лікар пародонтолог. Вилікує Ваші ясна.
Софіївська Борщагівка вул. Свободи 3С