Сторінка 11. Лікарі в Києві (метро Виставковий центр)

Александр
Когда я узнал, что стану папой, меня переполняло счастье и любовь к еще не родившемуся малышу. Так как это был наш первый ребенок, было боязно, не знал, что и как. И вот судьба нас свела с врачем - генекологом Ратушняк Натальей Ярославовной. Очень хороший медик и человек, поможет советом, расскажет все в мелочах, поддержит психологически. Очень ей благодарны.
18 грудня '19 г.
Гінеколог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Веде консультативний прийом і огляди. Займається відновленням менструального циклу, підготовкою до вагітності. Лікує запальні та інфекційні захворювання, зокрема, вагініт, вагіноз, міому, запалення придатків і яєчників, кісти.
Уролог, онкоуролог
Андрій Стефанович - кваліфікований уролог, який займається всебічної терапією уропатологій запального і інфекційного характеру, сечокам'яної хвороби, всього спектра ІПСШ, андрологічних порушень, діагностикою та терапією онкопатологій в урології
Педіатр
Педіатр Ажипа Олена Андріївна займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, захворювань сечової системи. Консультує з грудного вигодовування та ведення прикормів. Спостерігає дітей першого року життя.
Отоларинголог (ЛОР), дитячий отоларинголог, онкоотоларинголог
Дитячий стоматолог