Сторінка 6 Виклик терапевта додому в Києві
Знайдена 71 лікар
Чальцева Александра Дмитриевна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Терапевт, ендокринолог
Шугайлюк Елена Валерьевна
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань бронхолегеневої системи, серцево-судинної системи, органів травлення, сечовидільної системи, щитовидної залози, цукрового діабету, остеопорозу тощо. Проводить вакцинацію та консультує перед хірургічними втручаннями.
Мягкоход Анастасия Юрьевна
Чому я працюю лікарем?
Я обрала медицину, бо переконана, що моя роль як лікаря - це не лише лікувати, а й змінювати життя людей на краще
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Терапевт, нефролог, ревматолог
Лікар Слізюк Алла Станіславівна працює кардіологом, гастроентерологом, нефрологом, має 7-річний стаж. До компетенції фахівця входить діагностика і лікування пієлонефриту, гломерулонефриту, системних аутоімунних захворювань, інфаркту міокарда, порушень серцевого ритму, гіпертонічної, ішемічної хвороби, а також дисфункції органів травного тракту.
Консультація від 920 грн
Сімейний лікар
Доктор Тарковська Оксана Вікторівна має 11-річний стаж, спеціалізується в області сімейної медицини, має другу категорію. До компетенції лікаря входить консультативний прийом, діагностика і лікування захворювань у дорослих і дітей. До доктора звертаються для попередження загострення хронічних захворювань серця (ішемії, гіпертонії), травного тракту (гастродуоденита, холециститу), дихальної (бронхіальної астми, бронхіту), сечостатевої (циститу, нефриту) системи.
Терапевт, УЗД-фахівець, кардіолог
Лікар надає широкий спектр послуг в області терапії. Лікує атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, бронхіт і гастрит. Проводить електрокардіографію, ультразвукове дослідження органів малого таза, черевної порожнини і щитовидної залози. Займається оформленням лікарняних листів і довідок для відвідування басейну.
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Фруль Екатерина Андреевна
Дорохова Татьяна Анатольевна
Консультація від 600
Мощир Елизавета Валерьевна
Лікар спеціалізується на загальних медичних питаннях та надає первинну медичну допомогу пацієнту
Київ
м. Вишневе, вул. Освіти, 19