Лікарі отоларингологи в Києві (метро Сирець)
Знайдено 3 лікаря
Очень довольна знакомством с Алексеем Юрьевичем. Уже сразу после консультации была спокойна и не переживала, настолько расположил к себе. Исправил мне нос, теперь я красотка, за что очень благодарна!
Тамара
Хочу поделиться своими впечатлениями о работе Алексея Юрьевича Журавля. Он исправил мою носовую перегородку, благодаря чему я снова нормально дышу. Ну, и внешний вид, конечно, улучшился. Клинику смело советую.
Анастасия
Журавель Алексей Юрьевич провел мне полгода назад ринопластику. Результатом операции очень довольна. Мой носик теперь идеальный) Синяков практически не было (а я то себе напридумывала ужастиков). Никаких следов операции на лице. Не врач, а волшебник (heart) И спасибо всему персоналу клиники "Цертус" за заботу и поддержку
Сын засунул шарик в ушко. Никогда не думала, что придется по такому поводу обращаться к врачу. Валерий Петрович посмеялся и сказал, что не мы одни такие. Вытянул шарик и рассказал сыну, что такого больше делать категорически нельзя. Спасибо за помощь!
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Консультація від 720 грн
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні вроджених і набутих ЛОР-патологій. Приймає дорослих і дітей. В роботі використовує консервативні та хірургічні методи. Виконує розтин паратонзиллярного абсцесу, продування вух і промивання лакун піднебінних мигдалин.
Трокай Юлия Алексеевна
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Успішно лікує отити, тонзиліти, ларингіти, риніти та синусити. Виконує передню та задню риноскопію, отоскопію, дренування гайморових пазух. Здійснює масаж барабанних перетинок.