Лікарі стоматологи (Стоматолог-терапевт) в Києві (метро Святошин)
Знайдено 2 лікаря
Михаил
Отличный врач. Все быстро, чётко, профессионально. 1.5+1часа в кресле, но не чувствовал себя измучаным. Больше спасибо.
Олег
Очень хороший специалист! Рекомендую!
10 травня '17 г.
Рита
Благодарю за лечение! Зубы больше не беспокоят) Зато на профилактический осмотр точно знаю к кому приду))
14 грудня '16 г.
Валерий
Приятно иметь с ней дело! Рекомендую, поскольку провела все образцово, на очень высоком уровне, никаких претензий не было и нет
23 грудня '16 г.
Доктор Бурма Надія Володимирівна має першу кваліфікаційну категорію в області терапевтичної стоматології. Надає послуги консультування, ендодонтичного лікування і проведення процедур реставрації із застосуванням сучасних інноваційних технологій, що включають можливість відновлення коронкової частини зуба. Крім того, лікар займається відбілюванням емалі, очищенням зубного ряду від каріозних поразок і пломбуванням кореневих каналів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, займається консультативним прийомом пацієнтів, профілактичними оглядами, постановкою діагнозу, призначенням і проведенням медикаментозного лікування при зубних недуги, включаючи зубні болі хронічного і гострого характеру. Лікує також запальні та інфекційні захворювання парадонта, відбілює і чистить зуби від зубного каменю, зачищає та обробляє місця каріозних поразок, проводить комплексну терапію і профілактику поширення хвороби. Крім того, пломбує кореневі канали.
Консультація безкоштовно