Савенко Дмитро Вікторович
Психіатр, Нарколог, психотерапевт
Лікар вищої категорії
Кандидат медичних наук
Доктор Савенко Дмитро Вікторович лікар вищої категорії спеціалізується в психіатрії, психотерапії і наркології. Надає послуги в допомозі при стресах, порушеннях сну, тривоги, депресії, сімейних, міжособистісних проблемах, сексуальних розладах, зниженні маси тіла. Так само робить супровід при соматичних, психічних, психосоматичних розладах. Робить підбір індивідуальних методів лікування з урахуванням конфіденційності, анонімності, допомагає після попередніх невдалих спробах лікування.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Юрий
21 березеня '20р.
Дуже сподобалося, все добре було. Дуже уважний, відразу вник в проблему. І я думаю. що я її вирішу. Після сеансу у мене з'явилася така надія. Планую неодмінно прийти на повторні консультації. Спеціаліст кваліфікований! Рекомендую!
Карина
20 березеня '20р.
Я був на прийомі у Дмитра, і з повною упевненістю можу сказати, що ціна того варта! Дмитро мене не тільки вислухав, поспілкувався і призначив лікування, але і провів зі мною дуже корисні вправи! Результат був відразу, в перший день. Дякую!
- У 1993 р. — закінчив лікувальний факультет Луганського медичного інституту.
- 1993-1995 рр. — проходив інтернатуру з психіатрії на базі Луганської обласної клінічної психоневрологічної лікарні.
Досвід роботи
- 1995-2004 рр. — лікар-нарколог відділення інтенсивної терапії та реанімації Луганського обласного наркологічного диспансеру.
- 2004-2011 рр. — дільничний лікар-нарколог диспансерного відділення Луганського обласного наркологічного диспансеру.
- 2007 р. — нарколог вищої категорії.
- 2008-2010 рр. — молодший науковий співробітник Луганського державного медичного університету.
- 2008-2011 рр. — лікар-нарколог програми замісної підтримуючої терапії метадоном Луганського обласного наркологічного диспансеру.
- 2012-2013 рр. — нарколог ПОГ "Інститут здоров'я сім'ї" УАН, лікар — психіатр Луганського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів.
- 2013-2014 рр. — викладач Луганського обласного медичного училища.
- 2016 р. — лікар-психіатр, нарколог ТОВ «Ольві Білдінг» м. Київ. Працює по теперішній час.
- 2017 р. — лікар-психотерапевт відділення кризових станів.
- ТМО "Психіатрія" в м. Києві.
- 2018 р. — лікар-психотерапевт відділення комплексної терапії резистентних форм хімічної залежності ТМО «Психіатрія» в м. Києві, лікар-психотерапевт консультативно-діагностичного відділення Київської міської психоневрологічної лікарні №3.
- В авторстві та співавторстві опубліковано понад 20 наукових друкованих праць.
- 2018 р. — до сьогодні психотерапевт, лікар-нарколог в медичному центрі "ADOMED".
Схожі спеціалісти:
Нарколог, психіатр, психотерапевт, психолог
Психіатр
Психіатр, психотерапевт, медичний психолог, дитячий психіатр