Сторінка 456. Приватні лікарі в Києві
Стоматолог - хірург
Лахтионова Алина Игоревна
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Дитячий стоматолог
Илющенко Валерия Сергеевна
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Дерматовенеролог, косметолог
Петриченко Вадим Сергеевич
Лях Алексей Алексеевич
Сімейний лікар, терапевт
Растягаева Оксана Александровна
Лікар займається лікуванням респіраторних захворювань (ГРВІ, пневмонія, бронхіт, ХОЗЛ, астма), розладів ШКТ (гастрит, диспепсія, виразкова хвороба, ГЕРХ), серцево-судинних захворювань (гіпертонії, дисліпідемії), ендокринних захворювань (ЦД 2 типу). Проводить консультативний прийом, діагностику, ЕКГ, підбір схеми лікування, вакцинацію. Приймає дорослих та дітей з 3 років. Для задекларованих пацієнтів консультація безкоштовна.