Сторінка 417. Приватні лікарі в Києві
Знайдена 5331 лікар
4 відгука
Євген
Дуже сподобалося, те, як лікар оглянула дитину. Більш широко бачить суть проблеми ніж здавалося. В принципі, лікар нікуди не підганяла і не поспішала. Я задоволена призначенням. Вони підбиралися коректно. Лікування допомагає. Дякую!
Ксения
Нам все сподобалося. Хороший доктор! Рекомендуємо! Лікар дуже уважна, все дізналася у нас, розпитала. Вона з турботою поставилася до дитини, дуже приємна. Дійсно цікавилася нашим здоров'ям. Обов'язково прийдемо ще. Рекомендую!
Консультируюсь у этого врача уже некоторое время. Могу сказать о ней только хорошее. Это прекрасный человек и знающий гинеколог.
15 грудня '16 г.
Во время беременности обращалась к ней за консультацией. Прислушалась к ее рекомендациям и они помогли
20 липня '16 г.
Дитячий кардіоревматолог, педіатр
Лікар займається діагностикою та лікуванням серцево-судинних захворювань і патологій сполучної тканини у дітей від народження до 18 років. Також спеціалізується на лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту і дихальної системи. Приймає дітей з швидкою стомлюваністю, задишкою, підвищеною пітливістю і від систематичного головного болю.
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Кандидат медичних наук, акушер-гінеколог, надає послуги ведення вагітності на будь-яких термінах, консультує бездітні пари з питань планування сім'ї. Обстежує пацієнток з підозрою на безпліддя, займається лікуванням патологій ендокринного характеру. Проводить терапевтичні сеанси при ерозії шийки матки, полікістоз яєчників, ендометріоз. Діагностує сечостатеві інфекції (цистит, кандидоз, уретрит, вагініт, ЗПСШ), використовує щадні методики їх лікування.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Жолоб Світлана Миколаївна спеціалізується на діагностичних дослідженнях в області гінекології. Проводить кольпоскопію, УЗД і фолікулометрія. Крім того, виконує ряд медичних лікувальних процедур, включаючи лапароскопію, вишкрібання, инсеминацию, переривання вагітності і конизацию шийки матки. Також займається лікуванням і профілактикою інфекцій, що передаються статевим шляхом, лікує клімакс і доброякісні новоутворення органів репродуктивної системи жінки.
Дерматовенеролог, трихолог, дерматокосметолог, дерматохірург
Баюра Алла Николаевна
Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, новоутворень, лікування випадіння волосся, лікування вікових змін, птозу очей, контуру обличчя, набряків. Лікування акне, розацея. Лікар консультує, збирає анамнез, робить дерматоскопію, трихоскопію, призначає лабораторні дослідження.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Калиниченко Алена Юрьевна
Спеціаліст по традиційним, народним і нетрадиційним методам реабілітації та відновлення здоров'я
Куртсеитов Ленур Куртсеитович
Лікар займається відновленням здоров'я пацієнтів після перенесених онкологічних захворювань, патологій серцево-судинної, дихальної, травної систем. В роботі використовує традиційні, нетрадиційні та народні методи реабілітації. Приймає пацієнтів з порушенням ваги, цукровим діабетом, алергією.
Київ
Київська обл., с. Мила, ул. Дипломатична, 4В
Нарколог, психіатр, лікар невідкладних станів, озонотерапевт
Ясинский Андрей Богданович
Лікар здійснює ведення пацієнтів з психічними розладами та залежностями. Проводить консультації на дому. Спеціалізується на наданні невідкладної допомоги, реабілітації та психокорекції пацієнтів. Займається кодуванням від залежностей, озонотерапією. Лікує панічні атаки, отруєння алкоголем і наркотиками, маніакально-депресивний психоз.
Консультація 2000 грн.
Терапевт, сімейний лікар
Король Татьяна Анатольевна
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань терапевтичного профілю. Виїжджає додому до пацієнтів. Проводить профілактичні медогляди. Лікує ГРВІ, пневмонію, обструктивний бронхіт, бронхіальну астму, гастрит, виразкову хворобу шлунку, гіпертонічну хворобу, цистит та інші хвороби.
Київ
м. Вишневе, вул. Київська, 37
Данько Лина Юрьевна
Лікар спеціалізується на лікуванні та профілактиці карієсу постійних і молочних зубів. Також приймає пацієнтів з пародонтитом, пародонтозом, гінгівітом та пульпітом. Займається відновленням коронкової частини зуба металокерамічними коронками, коронками на підставі діоксиду цирконію. Виконує відбілювання зубів.
Дерматолог-косметолог, трихолог
Пивень (Климчук) Алена Анатольевна
Лікар займається виявленням та лікуванням шкірних захворювань. Виконує пілінги, кріомасаж, ультразвукову та механічну чистку обличчя. Спеціалізується на біоревіталізації, мезотерапії та локальній корекції жирових відкладень. Лікує акне і постакне, розацеа, дерматити та демодекоз.