Лікарі кардіологи в Києві (метро Мінська)

Сергей Ж.
Обращались к врачу для лечения гипертонической болезни. Сейчас придерживаюсь рекомендаций врача и чувствую себя хорошо
26 грудня '16 г.
Влад
Приятно удивила внимательность, хотя я приходил на консультацию только ради профилактики
05 вересня '16 г.
Терапевт, кардіолог
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями травної, дихальної та сечовидільної систем. Проводить профілактичні огляди пацієнтів з факторами ризику розвитку серцево-судинних захворювань. Виконує електрокардіографію, ехокардіографію та плевральну пункцію під контролем УЗД. Лікує пороки серця, гіпертонічну хворобу, стенокардію, аритмію та серцеву недостатність.
Кардіолог, реаніматолог, терапевт
Лікар-кардіолог, терапевт, кандидат медичних наук. Займається лікуванням захворювань серця, проводить оперативне втручання, надає невідкладну допомогу при інфаркт міокарда. Доктор Грешковіч І.В. спеціалізується на лікуванні лікування соматоформні вегетативної дисфункції, неврозу серця, стенокардії, кардіалгії, гіпотензії, кардіосклерозу, міокардиту, серцево-судинної недостатності.
Кардіолог
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14 м.Мінська73м.Оболонь164