Лікарі діагности в Києві (метро Хрещатик)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
I категорії
Олена
Кращий лікар. Мені дуже пощастило бути її пацієнткою ще з 2016 року.
Таня
Очень довольна врачём, она меня спасла от рака шейки матки, и она же прооперировала. Никогда лишних анализов не сдавала. Обычно назначала все по сути. Благодаря ей, я забеременела, и настроила она на роды очень положительно. Благодаря ей, я родила за 20 минут.
Екатерина
С 18 лет наблюдаюсь у Дайнеко Инны Ивановны. Очень квалифицированный специалист и хороший человек. Осмотры у нее проходят безболезненно и легко. Всегда дает хорошие советы и отвечает на все интересующие вопросы.
Лина
Прекрасный врач, обращалась к ней впервые по совету подруги. И мне понравилось, как прошла консультация. Внимательный и чуткий доктор, вызывает доверие. В будущем не раздумывая обращусь снова к ней.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Дайнеко Інна Іванівна спеціалізується в акушерстві, гінекології, надає допомогу в проведенні ультразвукової діагностики. Лікар першої категорії, має 18-річний стаж. До компетенції лікаря входить обстеження пацієнток, профілактика і лікування захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційного, вродженого, гормонального, нервового і запального генезу.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог
Лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в області гінекології, надає послуги з проведення УЗД черевної порожнини, малого таза, а також для вагітних. Веде консультативні прийоми гінеколога, займається веденням вагітності, проводить діагностику і лікування запальних та інфекційних захворювань жіночої репродуктивної системи.