Сторінка 9. Андрологи в Києві
154 відгука
Олег
Спасибо за назначенное лечение!
17 серпня '16 г.
Артем
Проходил у него лечение. Только положительные отзывы, никаких претензий за время лечения не возникло. Терапия была проведена качественно, сейчас я здоров только благодаря ему.
Инна
Обратились к Василию Михайловичу. Спасибо за консультацию и внимание
Игорь
Доктор внимательный и доброжелательный.
02 жовтня '16 г.
Едуард
Спеціаліст гарний, уважний, приділив мені максімум уваги та вирішив мою проблему
12 вересня '16 г.
Роман
Не знаю как и благодарить за решение моей проблемы. Честно сказать сглупил - надо было сразу к нему обращаться, а я все сам до сам пытался. Все эти " народные средства" и прочий рекламный бред не действует, даже не думайте. А вот лечение от этого специалиста - действует и еще как! Рекомендую
Уролог, УЗД-фахівець
Уролог другої категорії, УЗД-фахівець, предоставляет услуги по диагностированию и лечению заболеваний мочевыделительной системы, ИППП. Выявляет развитие патологических процессов щитовидной железы, брюшной полости, простаты, мочевого пузыря.
Специализируется на катетеризации мочевого пузыря, массаже простаты, пластике короткой уздечки. Хирургическим путем устраняет кандиломы, водянку яичника и другие воспаления половых органов.
Дитячий хірург
Кассем Лейла Махмудовна
Андрейчук Владислав Михайлович
Андрійчук Владислав Михайлович - досвідчений лікар уролог із 5-річним стажем роботи. Закінчив НМУ ім. О.О. Богомольця у 2019 році та відтоді успішно лікує захворювання сечовидільної системи у чоловіків і жінок, аденому простати, простатит, еректильну дисфункцію та інші урологічні проблеми. Додатково спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Працює в клініці "Оксфорд Медікал". Запишіться на прийом до Владислава Михайловича для професійної медичної допомоги!
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Гурская Валентина Анатольевна
Ендокринолог вищої категорії, лікар УЗД лікує широкий спектр ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із цукровим та нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, вузловим зобом, гормональними змінами. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та ультразвукове дослідження щитовидної залози.
Дитячий хірург
Дворовой Тимофей Константинович
Я лікар дитячий хірург . Займаюсь лікуванням всієї хірургічної, урологічної патології. В своїй роботі користуюсь сучасними підходами та протоколами лікування. Щодня оперую дітей з різними хірургічними захворюваннями.
Митченко Николай Викторович
Чечотенко Игорь Викторович
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань уретри, нирок, простати і сечового міхура, запальних процесів у передміхурових залозах. Також проводять терапію захворювань, які передаються статевим шляхом: хламідіоз, трихомоніаз, гонорея, сифіліс.