Сторінка 3. Акушер-гінеколог у Дніпрі

Светлана
Пришла на профилактический осмотр к Ольге Ростиславовне. Я очень хочу иметь детей. Выяснилось, что у меня эрозия на шейке матки. К лечению приступили сразу. Чувствуется профессионализм врача и научная база, которой, к слову сказать, она не кичится, а умело ее использует. Проблему лечили не травматичным медикаментозным методом. Результаты хорошие.
28 квітня '17 г.
Первое впечатление о Пономаренко очень приятное. Интеллигентная, тактичная, внимательная и профессионально подкованная.Во время осмотра никакого дискомфорта, провела очень аккуратно, взяла анализы. Чувствуется опыт. Препараты назначила нового поколения, щадящие. Лечение мне помогает и это меня радует.
16 квітня '17 г.
Инна
Гинеколог прекрасный, все тщательно проверяет, назначает только качественные препараты. Доверяю ей.
Карина
Благодарны с мужем Людмиле Валерьевне за то, что принимала у меня роды. Все провела отлично, очень хорошо поддерживала меня.
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії, надає послуги не тільки діагностики та лікування захворювань жіночої репродуктивної системи, але і регулярних профілактичних оглядів з метою виявлення патологій на ранніх стадіях. Кандидат медичних наук, займається консультуванням пацієнток, лікуванням запалень та інфекцій. Також проводить профілактику венеричних хвороб. Складається в Асоціації гінекологів-онкологів України.
Консультація від 650 грн.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
Доктор Грибанова Людмила Валеріївна консультує і лікує пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Веде вагітність і приймає пологи. Займається лікуванням позаматкової вагітності. З'ясовує причини жіночого безпліддя. Проводить процедури штучного запліднення, включаючи екстракорпоральне і ІКСІ.
Дніпро вул. 25-ої Січеславської Бригади (Рибінська), 119-120 м.Вокзальна9217
Акушер-гінеколог, мамолог, гінеколог-ендокринолог
Марина Євгенівна – лікар вищої категорії, акушер-гінеколог, мамолог, гінеколог-ендокринолог. Працює за фахом із 1991 року.
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 67 А м.Вокзальна287