Сторінка 3. Діагностичні центри Києва на м.Сирець

Фільтр: (Знайдено 26 клінік)
Знайдено 26 клінік

Сб Нед Цілодобово
Сортувати
Осадчий Богдан Олександрович
Все добре. Ввічливий персонал..
Гончарук Світлана Вікторівна
Ротаєнко Марина
Пройшли курс лікувальної фізкультури. Результатом дуже задоволені!
Анжела
Лікар надзвичайно хороший та професійний. До цього лікаря ми приходимо не перший раз, і як завжди, дуже задоволені прийомом. Завжди впевнені у ефективності призначеного лікування. За потреби обов'язково прийдемо ще! Рекомендуємо!
Христина
Доктор сподобалася, дуже уважна, все розповіла. Було приємно перебувати у неї на прийомі, поставила діагноз, призначила лікування. Вийшла з прийому у піднесеному настрої на увесь день. Буду приходити ще та рекомендувати усім близьким!
Наталія
Нам пощастило, мій син лікувався в Черновой Оксани Василівни, лікували ОКР! Вдало підібрані ліки і довіра мого сина до свого лікаря зробили свою справу! Моя дитина почуває себе добре і я також! Згадує Оксану Василівну з теплотою! Оксана Василівна, хочу подякувати Вам від свого імені і від імені мого сина Саши! Ви нам повернули життя!!!
Київ пр-т Василя Порика, 13 Б
м.Мінська82 12 м.Сирець62 14 м. Нивки86 15
Центр стимуляції мозку спеціалізується в області неврології і психіатрії, займається лікуванням затримок розвитку різного генезу, розладів аутичного спектру, наслідків травм або перенесених захворювань у дітей і дорослих. Для лікування захворювань використовуються апаратні методи, фізична реабілітація, фізіотерапія, психо-педагогічна корекція.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 400
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) з описом 789
  • дивитися весь прайс
Київ вул. Сирецька, 32
м.Сирець35 9 м.Дорогожичі40 7
Лікувально-діагностичний заклад, що спеціалізується переважно на профілактиці, діагностиці та терапії дитячих захворювань. Деякі спеціалісти приймають також і дорослих пацієнтів. У клініці працюють лікарі більш ніж десяти спеціалізацій.
Диагностики ЕКО 3D КТ
Київ вул. Мостицька, 9 (поліклініка Подільського р-ну, 5 поверх, каб. №516)
м.Сирець44 13 м.Оболонь48 13
Вузькоспеціалізований діагностичний центр "3D КТ на Мостицькій" займається детальним комп'ютерно-томографічним обстеженням в щелепно-лицевої області. Для цього використовується сучасний томограф Vatech Pax-REVE-3D.
Київ вул. Маршала Гречка, 1д
м.Сирець20 16 м. Нивки21 18
Сучасна клініка широкого профілю САНТЕ займається діагностикою та лікуванням з 21 напрямку. У багатопрофільній клініці САНТЕ до послуг пацієнтів стаціонар, включаючи операційну. Можливий виїзд фахівця додому. Лікарями розроблені комплексні програми з лікування різних захворювань, встановлено сучасне медичне обладнання.
Київ вул. Максима Берлінського, 9
м.Сирець13 3 м.Дорогожичі12 2
Діагностичний центр психофізіологічної експертизи спеціалізується на обстеженні співробітників з метою оцінки профпридатності для складних і вимагають певних навичок професій. На базі центру організовано фізіотерапія та косметологічні послуги.
3,0
Київ пр-т Правди 64 А