Сторінка 4. Діагностичні центри Києва в Шевченківському районі

Равиль
Лікар мені дуже сподобалася. Спеціаліст досвідчений, професіонал своєї справи. Я отримала задоволення від прийому. Я б із задоволенням відвідала б доктора ще раз, якби мені це було необхідно. Але раптом щось, я знаю до кого звертатися.
Оксана І.
Лікар, дуже сподобалася, Тетяна Ігорівна. фахівець своєї справи. Уважно із співчуттям, вислухала, порадила всі можливі виходи з ситуації. Розжувала, що було не зрозуміло для мене. Прийомом залишилася задоволена. Рекомендую!
Дуже хороший лікар, фахівець своєї справи! Дуже сподобався, чудово розуміється у своїй сфері діяльності. Все по справі, все розписує, а не як попало. Лікування ефективне, та швидко допомагає. Уже через декілька днів відчула поліпшення.
Юлія
Юрій Олексійович уважний і професійний лікар. Виразно і дохідливо пояснив у чому проблема і провів якісну діагностику. Після запропонованого лікування, моя дитина швидко пішла на поправку. Щиро вдячна Вам, за всі зусилля що Ви приклали!
Клавдия
Прошла неделя после операции и меня переполняет чувство благодарности коллективу клиники за полученную возможность наслаждаться жизнью в пожилом возрасте. Особенная благодарность врачу Раме Мухамедовичу и анастезиологу Мирославе Витальевне за высокий профессионализм, чуткость и понимание проблем клиента. Всем низкий поклон с пожеланиями здоровья и творческих успехов в сложной но такой нужной человечеству Вашей помощи.
Отличная клиника, компетентный врач. Спокойная атмосфера, не создается впечатления "больничности". Нам провели обследование, дали консультацию, не спросив за нее дополнительной платы, как это иногда бывает в других частных клиниках.
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявська27 3 м.Дорогожичі17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі...
Київ вул. Герцена, 26
м.Лук'янівська16 5
"Солтан Медікал" пропонує консультації лікарів різних спеціальностей, а також повний спектр діагностичних послуг, включаючи УЗД, ендоскопію та лабораторні дослідження. Наш центр оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє отримати точні результати обстежень та забезпечити ефективне лікування.
Київ вул. Огіркова, 69 / вул. Івана Виговсього, 3
м.Нивки м.Святошин м.Берестейська
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з...
  • КТ однієї щелепи (без опису) 590
  • КТ двох щелеп (без опису) 790
  • КТ одного сегмента (2-3 зуби, без опису) 490
  • КТ скронево-нижньощелепного суглобу (відкрите або закрите положення) - (без опису) 590
  • Панорамний знімок (ортопантомограма) 290
Київ вул. Володимира Винниченка, 9
м.Лук'янівська26 7 м.Університет27 8
Спеціалізований хірургічно-проктологічний Центр: медичний центр, який займається виключно хірургічних та проктологічними захворюваннями будь-якого рівня складності, використовуючи найсучасніші методи діагностики та лікування, згідно з Американськими та Європейськими протоколами.
  • Ректороманоскопія 650
Київ вул. Щусєва, 6
м.Дорогожичі5 6
Стоматологічна клініка Дентал Гуру надає такі стоматологічні послуги: Імплантація Видалення зубів Професійна гігієна Відбілювання Лікування каналів Лікування під мікроскопом Пломби і реставрація Брекети Апарати Елайнери Вініри Коронки Протези
6,7
Family DOC - це новий медичний центр для всієї родини, який розміщений на правому березі Києва, а саме в Шевченківському районі поряд з метро Дорогожичі, Сирець та Берестейська. В основі завдань клініки лежить консультування, лікування, профілактика та діагностика дітей, молоді, дорослих та людей літнього віку.
  • УЗД органів черевної порожнини 750
  • УЗД органів черевної порожнини + нирки 850
  • УЗД нирок 500
  • УЗД органів малого тазу (трансабдомінально) 600
  • УЗД сечового міхура + нирки 600
Київ вул. Салютна 2-Б
м.Нивки25 5
Kiddy Clinic – це стоматологія, де здоров'я та комфорт пацієнтів стоять на першому місці. Ми надаємо широкий спектр стоматологічних послуг, включаючи профілактику, лікування та естетику. Використання новітніх технологій дозволяє нам забезпечити безпечне та ефективне лікування для кожного.
  • Рентген зуба 250
Київ вул., Багговутівська, 1
м.Лук'янівська23 18
  • УЗД (ультразвукове дослідження)
  • Ендоскопія
  • Колоноскопія
  • Езофагогастродуоденоскопія (ЕФГДС)
Київ вул. Юрія Глушка, 9
м.Дорогожичі
Клініка лікаря Дубровського – сучасний медичний центр, де надається амбулаторна лікарська допомога різними фаховими спеціалістами (терапевт, кардіолог, пульмонолог, дерматолог, гінеколог), де беруться за складні діагностичні випадки та лікарі об’єднуються в консиліум для вирішення непростих питань й виконуються практично всі лабораторні аналізи, скринінги й...
  • УЗД гінекологічне з оглядом гінеколога на кріслі 1 200
6,3
Київ вул. Глибочицька, 17г
м.Лук'янівська8 11 м.Контрактова площа26 11
Медичний заклад "Новий зір" було відкрито в 2004 році. Міністерством охорони здоров'я України центру присвоєна вища категорія. Технічна база постійно поповнюється і оновлюється. Всі витратні матеріали мають європейську та українську сертифікацію. У центрі працюють дев'ять кмн, лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій.
  • Ендотеліальна біомікроскопія рогівки 375
  • Комплексна діагностика та консультація лікаря офтальмолога (первинна) 1 714
  • Експрес-діагностика (рефрактометрія та візіометрія з метою подальшого підбору окулярів / МКЛ) 300
  • Комплексна діагностика та консультація лікаря офтальмолога (дитячого) (первинна) 700
  • Кератотопографія 375