Сторінка 3. Функціональна діагностика в Києві в суботу - Шевченківський район

Сб Нед
Галина
Хочу щиро подякувати Сосніній Вікторії Миколаївні за професіоналізм і турботу. Це лікар, якому справді довіряєш — уважно вислухає, все зрозуміло пояснить і підбере правильне лікування. На прийомі відчуваєш себе спокійно та впевнено, адже видно, що людина щиро переживає за результат. Дуже приємна, чуйна та компетентна. Рекомендую від щирого серця!
Альона
Все сподобалось, відмінна фахівець. Розпитала, обстежила, надала поради і рекомендації. Які почали допомагати уже за декілька днів. Окремо можу виділити уважність фахівця, вона відповіла на всі запитання. Усім задоволена! Дякую!
Мама
Мені дуже сподобався професійний, позитивний підхід. Я прийшла з діагнозом, після відвідин, іншої клініки. Лікар Лікар запевнив мене, що все буде добре. Після обстеження, фахівець спростувала попередній діагноз, пояснивши чому. Дякую!
Дуже професійний лікар. Порадив як правильно чинити в тій чи іншій ситуації, все трепетно, та доступно. Призначив дообстеження, виписала таблетку, не з дорогих, але хороші. Ми залишилися задоволені, будемо і далі звертатися!
Ірина Ш.
Мені все сподобалося. Лікар добре все пояснив, значно краще ніж у попередніх лікарів, які тільки призначали лікування і нічого не пояснювали. Прийом був тривалий. Я залишилася задоволена. Все пройшло на найвищому рівні!. Буду рекомендувати.
Євгеній
Лікар, все доступно пояснила і призначила лікування. Яке, вже через тиждень, дало перші результати. Крім того, що лікар, дуже кваліфікований фахівець, вона ще й дуже приємна у спілкуванні людина! Неодмінно прийду на повторний прийом!
6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація;...
  • Триплексне сканування супраренального відділу аорти 990
  • Уретеросонографія 1 290
6,0
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Дорогожичі24 6 м.Лук'янівська19 8
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
  • Електрокардіограма(ЕКГ) 300
  • Діагностичне вишкрібання з цервікального каналу із забором матеріалу для гіст.досл. 2 000
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Університет11 8 м.Золоті ворота21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.
Київ вул. Щербаківського, 52 , Нивки
м.Нивки20 6 м.Сирець28 9
Медичний центр "Євмакс" пропонує пацієнтам медичні послуги європейської якості за розумну ціну. Серед фахівців медустанови — кандидати медичних наук.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки11 5 м.Сирець35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ пр-т, Берестейський, 67
м.Нивки
Медичний центр "Діверо" - сучасний багатопрофільний заклад, що надає комплекс медичних послуг для дітей та дорослих. Центр поєднує традиційні протоколи лікування з інноваційними технологіями та пропонує пацієнтам цілісний підхід до діагностики та терапії. Основні напрямки роботи включають алергологію, імунологію, дерматологію, отоларингологію, педіатрію,...
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дорослих) з описом 400
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дітей) з описом 400
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дорослих) без опису 200
  • Комплексна ехокардіографія 850
  • Ехокардіографія (УЗД серця) 1 000
  • Спірографія з бронходилятаційним тестом 750
  • Спірографія з фізичним навантаженням 750
Працює з
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
Київ вул. Старокиївська, 9
м.Політехнічний інститут9 10 м.Лук'янівська22 9
Багатопрофільна клініка "Валерія" - це приватний медичний центр, який почав функціонувати в 2002 році. Специфіка установи - педіатрія. Тут був відкритий перший в Україні дитячий стаціонар приватного типу. Клініка також веде прийом і дорослих пацієнтів. Серед працівників центру - кандидати медичних наук.
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Київ вул. Степана Руданського, 3 А
м.Берестейська24 7 м.Дорогожичі24 9
Клініка "Кафедра сучасної медицини" — багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією є оториноларингология, ефективне лікування ЛОР органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фониатрии, аудіології. Крім основної...
Благомед
Київ вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту1 1 м.Площа Українських героїв5 4 м.Хрещатик18 12
Київська клініка "Благомед" є багатопрофільною. Штат працівників клініки складається з досвідчених фахівців, лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. Пацієнтам виявляються наступні медичні послуги: консультації лікарів: педіатра; гінеколога; уролога; невролога; гастроентеролога; ендокринолога; отоларинголога; ультразвукові дослідження; лікувальний...
  • Добовий моніторинг ЕКГ (холтер) 1 200
  • Моніторинг ЕКГ і артеріального тиску 1 700