Дитячі дерматологи в Полтаві

Консультація Дерматолога дитячого первинна в клініці «Медико-Санітарна Допомога» 520
Фільтр: (Знайдено 4 лікаря)
Знайдено 4 лікаря
Сортування
Дерматолог
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні захворювань шкіри у дорослих та дітей. Лікує грибок шкіри та нігтів, вугровий висип, атопічний дерматит, кропив'янку, лишай, купероз, псоріаз, екзему, розацеа та інші патології. В роботі використовує традиційні та сучасні методики.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-27
Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
Лікар спеціалізується в області дерматовенерології. Виконує дерматоскопію. Лікує псоріаз, вітіліго, червоний плоский лишай, екземи. Приймає як дорослих, так і дітей від 5 років. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах.
Полтава вул. В'ячеслава Чорновола, 24 Б
Дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий
Доказовий лікар дерматовенеролог дитячій та дорослий.З досвідом роботи понад 11 років. Закінчила ДонНМУ ім.М.Горького.Місто Донецьк. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю"Лікувальна справа"та здобула кваліфікацію лікаря. Поєднала навчання та роботу. Працювала у диспансері з важкими шкірними захворюваннями місто Донецьк. Для мене немає складного діагнозу,бачу мету не бачу перешкод, допомогти пацієнту.Також пройшла курси з дерматокосметології та дермато-онкології. Активно приймаю участь на конференціях. Кожні 5 років підвищення кваліфікації.
Полтава Старий Поділ 4а
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів. Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину. Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-27
Консультація 850/1600 грн.