Криштоф Віта Миколаївна
Отоларинголог, Дитячий отоларинголог
лікар першої категорії
Викликати додому
Лікар Криштоф Віта Миколаївна, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Консультує пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Володіє ендоскопічною технікою обстеження вуха, носа, горла. Займається лікуванням захворювань вуха, горла та носа у дітей та дорослих (риніти, синусити, фарингіти, тонзиліти, запалення середнього вуха). Виконує промивання пазух носа, обробку слизової оболонки, видалення сторонніх предметів з носа, продування вух та видалення сірчаних пробок.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Вінниця
вул. Маяковського, 141
Виктория
06 лютого '17р.
К Вите Николаевне я водила своего ребенка, когда воспалились аденоиды. Ребенок дышать не мог абсолютно, а мне, как и любой заботливой маме не хотелось сразу маленького ребенкасадить на тяжелые лекарства. Вита учла все мои пожелания, дала нам рекомендации относительно лечения, благодаря которому, ребенок в скором времени пошел на поправку.
Катерина
26 грудня '16р.
Попросила чоловіка постежити за дитиною, поки я сходжу до магазину. Він так стежив, що не побачив, як наше чадо щось тягло до рота. Коли я повернулась додому, то малий уже погано дихав, та показував на горло. Я дуже злякалась, і сама не стала нічого роботи, щоб не нашкодити. Ми негайно привезли сина до Віти Миколаївни. Вона заспокоїла і нас, і дитину. Швидко витягла предмет, яким виявилась запчастина від лего. Я подякувала лікарю, а потім влаштувала чоловіку скандал, що не дивився за дитиною. Спасибі лікарці, за своєчасну допомогу.
- Консультація отоларинголога
- Отоскопія
- Риноскопія
- Видалення сірчаних пробок
- Промивання лакун піднебінних мигдалин
- Видалення стороннього тіла з носа
- Видалення чужорідного тіла з вуха
- 2002 р. - Вінницький національний медичний університет (лікувальна справа);
- 2004 р. - інтернатура на базі ЛОР-кафедри ВНМУ та ЛОР-відділення обласної лікарні ім. М.І. Пирогова.
Курси
- 2013 г. - курси з підвищення кваліфікації "Невідкладні стани в дитячій оториноларингології".
Схожі спеціалісти:
Отоларинголог, дитячий отоларинголог