Сторінка 2. УЗД (ультразвукове дослідження) в Хмельницькому

Сб Нед
Ілона
Гарне відношення до пацієнтів
Мирослав
Я часто відчував біль у нирках. Одного разу, терпіти уже не було сили. Звернувся в "Діагностикум". Записали мене на прийом швидко. Зробили УЗД органів всієї черевної порожнини. Знайшли камені в нирках. Проходжу лікування. Обладнання нове, сучасне.
Таня
Правильне харчування, запорука здоров’я та красивого тіла. Для того, щоб розробити правильну програму харчування, мені запропонували здати кров на тест гемокод. Медичний центр "Діагностикум" швидко справився с поставленою задачею. Результатом задоволено.
Сергій
Під час лікування шлунково-кишкового тракту лікарям не вдавалося поставити правильний діагноз. Лише, після точних діагностик в медичному центрі "Діагностикум" на Підпіллі лікарям вдалося визначити хворобу. Дякую за кваліфіковану допомогу.
Діма
Приватна поліклініка "Малятко+" допомогла моїй дитині вилікувати нетримання сечі. Тут працюють спеціалісти вищої категорії, відчувається їх багаторічний дослід. Я від щирого серця вдячний за виконану роботу. При необхідності відвідуємо лише цю поліклініку. Рекомендую.
Ангеліна
З грудною дитиною, не маю можливості з'їздити до лікарні. Мені дуже подобається поліклініка "Малятко+". Вона надає послугу дитячого оздоровчого массажу з елементами гімнастики на дому. Це дуже зручно та практично. Персонал турботливий.
5,4
Хмельницький вул. Кам'янецька, 66
Приватна поліклініка "Малятко+" створена у 2010 році, спеціалізована на обстеженні та лікуванні дітей за різними медичними напрямкам, має першу категорію акредитації за стандартами МОЗ. Висококваліфіковані дитячі лікарі клініки мають багаторічну практику роботи з малюками від народження до повноліття.
5,3
Хмельницький вул. Проскурівського підпілля, 112
Медичний центр "Діагностикум" спеціалізований в сфері виявлення розладів організму, допомагає встановити точний діагноз.
5,2
Хмельницький вул. Степана Разіна, 1
Медичний центр "Діагностикум" займається сучасними методами діагностики організму, проводить лікування безмедикаментозними методами.
Хмельницький вул. Подільська, 171/1
Багатопрофільна медична клініка "Мед Арт" надає допомогу у діагностиці та лікуванні патологій різного напрямку.
Хмельницький вул. Ватутіна, 14
Багатопрофільний медичний центр "Вілєна" створений у 1998 році, проводить клінічну діагностику та лікування різних захворювань загальномедичного напрямку. В штаті поліклініки працюють доктор медичних наук, професор, лікарі вищої категорії кваліфікації.
Хмельницький вул. Вайсера, 12/1 (БЦ "Ультрамарин", пов. 3)
Медичний кабінет "Твій лікар" спеціалізується на малоінвазивних методах лікування в галузі урології, андрології, гінекології, флебології та дерматовенерології. Пацієнтов приймають висококваліфіковані фахівці.