УЗД (ультразвукове дослідження) в Луцьку

Комплексне УЗД у жінок (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, молочні залози, лімфовузли, ОМТ трансабдомінально) 2500 грн.
Комплексне УЗД у чоловіків (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, лімфовузли,сечовий міхур, передміхурова залоза трансабдомінально) 1750 грн.
Комплексне УЗД "Жіноче здоров'я" (УЗД ОМТ + УЗД МЗ + УЗД ЩЗ) 1200 грн.
Комплексне УЗД «жіноче» ОМТ+щит з-за або мол з-зи 800 грн.
Пакет стандартний (УЗД органів черевної порожнини, щитоподібної залози, нирок) 1200 грн.
Пакет дитячий (УЗД органів черевної порожнини, щитоподібної залози, нирок і сечового міхура) 800 грн.
Комплексне УЗД «чоловіче» (УЗД нирок, УЗД передміхурової залози та сечового міхура) 750 грн.
Комплексне обстеження (УЗД органів малого тазу + УЗД органів черевної порожнини) 1000 грн.
УЗД одного органу (додатково або контроль) 300 грн.
УЗД плевральної порожнини 300 грн.
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 8 клінік)

Сб Нед
Сортувати
Ірина Святославівна
Приємно задоволена лікарем, дуже уважний та компетентний. Розказав мені все - які наслідки можуть бути, якщо проводити хірургічне втручання та багато чого іншого мені розказав та пояснив, загалом я дуже задоволена.
Киротюк Наталія Євгеніївна
Киротюк Наталія Євгеніївна
Все сподобалось.
Дорош Ольга Михайлівна
Салюк Юлія Вікторівна
Бандура Михайло Михайлович
Прийом був чудовим,отримали усі відповіді на свої запитання.
Луцьк вул. Євгена Сверстюка, 1
"Оксфорд Медікал Волинь" - багатопрофільний медичний центр, що спеціалізується на сучасних, малоінвазивних (безопераційних) методах лікування багатьох хвороб. Найкращі спеціалісти з багаторічним досвідом надають лікувально-діагностичні послуги за напрямками: проктологія, урологія, гінекологія, флебологія, косметологія, педіатрія, терапія, дерматологія,...
  • УЗД двох суглобів ( колінний, плечовий, кульшовий) 750
  • УЗД плоду (1 триместр вагітності), до 15 тижнів 500
  • УЗД плоду (3 триместр вагітності), 29-40 тижні 700
9,7
Луцьк пр-т Волі, 52
Центр відновлення зору Анатолія Совви займається та діагностикою та лікуванням вад зору. Основним напрямком є лікування катаракти та ексімерлазерна корекція зору. Для діагностики та лікування ми використовуємо сучасне діагностичне обладнання. Наші лікарі постійно відвідують конференції та семінари; підвищують свою кваліфікація та освоюють нові напрямки...
  • Ультразвукова діагностика А/Б сканування 100
3,7
Луцьк вул. Свободи, 25
Біхелсі — це клініка сімейної медицини широкого профілю. Для пацієнтів доступний розширений спектр медичних послуг. На території клініки приймають профільні фахівці різного рангу, які працюють з дорослими та дітьми. Кожен пацієнт отримує персональний підхід, що дуже важливо, особливо при взаємодії з дітьми молодшого віку.
  • УЗД щитовидної залози 350
  • УЗД щитовидної залози для декларантів 300