Сторінка 11. Клініки в Києві (Шевченківський район)

Сб Нед
Юлія
Останім часом у нас з чоловіком було все дуже складно,постійні сварки, дійшло навіть до того що ми спали в різних кімнатах. Я розуміла якщо так буде продовжуватися і надалі, ми дійдемо до краху. Після розмови ми вирішили спробувати звернутися за кваліфікованою допомогою. Спеціаліси «Я – Базис» дійсно допомогли нам, ми подолали усі суперечки. Зараз поступово все налагоджується. Дякую!
Мирослава
Я помітила за своєю донечкою, що вона дуже боїться темряви. Я розумію що це поширина фобія серед маленьких діток. Але подолати її власноруч у мене не вийшло. Ми звернулися за допомогою до професіоналів. Дякувати Богу, нам допомогли. Щиро вдячна спеціалістам цієї клініки.
Анастасія
Шалений темп життя дає про себе знати, постійний стрес негативно впливає на здоров'я.Я почала помічати що я стала апатичною, перестала цікавтися будь-чим. Хотілося просто лежати в ліжку і щоб мене ніхто не чіпав. Рідні побачили мій стан. Після сімейної розмови ми вирішили звернутися за допомогою до клініки «Я – Базис» на Січових стрільців 58/2а. Зараз почуваю себе набагато краще. дуже вдячна лікарям за допомогу.
Карина
Была здесь на консультации психолога. Сервис меня приятно удивил, качественное обслуживания, хорошее отношение и адекватные цены. С проблемой мне помогли справиться. Так рекомендую это медицинское учреждение, приходите и не пожалеете точно.
Київ вул. Січових стрільців, 58/2 А , Лук'янівка
р.Шевченковский
Центр конструктивної психології «Я — Базис» на Січових стрільців надає широкий спектр психологічних послуг. Прийом ведуть кваліфіковані дипломовані фахівці. У центрі можна записатися на прийом до психолога або психотерапевта. У
  • Консультація психолога 700
  • Лікування депресії
  • Лікування панічних атак
  • Лікування безсоння
  • Лікування фобій
в клініці 1 лікар
Київ вул. Євгенії Мірошніченко, 6/11 (офіс 2)
м.Шулявская 14 2 м.Берестейская 15 7
Кабінет сімейного лікаря Likar.help (Лікар Хелп) надає пацієнтам широкий перелік послуг за наступними напрямками: терапія, сімейна медицина, психотерапія, психологія, функціональна діагностика (проведення ЕКГ). Прийом веде дипломований фахівець, лікар вищої категорії Винокурова Людмила Олексіївна.
в клініці 12 лікарів
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки 11 5 м.Сырец 35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
в клініці 1 лікар
Консультативний центр лікування та діагностики "Адепт Лелека" розпочав свою діяльність у 2000 році на базі медцентру "Адепт", пропонує пацієнтам повний комплекс ультразвукової діагностики організму. Проводить прийом дітей з народження, в тому числі дитяча гінекологія.
в клініці 1 лікар
Київ вул. Зоологічна, 3, корпус "В"
м.Шулявская 20 8
Медичний центр «Оберіг» є багатопрофільним, включає в себе багато відділень, що спеціалізуються на різних видах діагностики та лікування. Центр пройшов державну атестацію, за результатами якої йому було присвоєно вищу категорію.Медичний центр «Оберіг» є багатопрофільним, включає в себе багато відділень, що спеціалізуються на різних видах діагностики та лікування. Центр пройшов державну атестацію, за результатами якої йому було присвоєно вищу категорію.
Cеть "Новая диагностика"
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Лукьяновская 19 7 м.Политехнический институт 32 12 м.Тараса Шевченко 37 13
Сучасна медична лабораторія "Нова діагностика" на метро Лук'янівська входить у велику мережу діагностичних центрів, надає всі види лабораторних досліджень.
Київ вул. Коперника, 23 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 9 4 м.Шулявская 38 6 м.Политехнический институт 19 10
Геном — це медико-біологічний центр, що спеціалізується на проведенні діагностичних заходів, спрямованих на визначення вроджених і спадкових патологій. У клініці працюють кваліфіковані фахівці. Діагностика здійснюється на сучасному обладнанні з урахуванням світових стандартів. Високоточна апаратура дозволяє отримувати достовірний результат.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. В'ячеслава Чорновола, 25
м.Лукьяновская 16 5 м.Вокзальная 23 11 м.Площадь Украинских героев 43 20
Основний напрямок діяльності медичного центру «Алерголог» - педіатрія та алергологія. Даний спеціалізований центр з лікування алергічних недуг надає такі послуги: консультації алерголога для дітей і дорослих, 2 комплексних програми педіатричної допомоги, педіатричний прийом як амбулаторно, так і вдома; патронаж новонародженого; надання екстреної медичної допомоги; інгаляції і масаж; ультразвукова діагностика
в клініці 5 лікарів
Київ вул. Михайла Коцюбинського, 8а
м.Университет 14 10 м.Золотые ворота 15 6 м.Театральная 16 14
Медична клініка «Інститут проблем терапії» - багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностуванні і лікуванні широкого спектру хвороб. Клініка була заснована в 2007 році. В медичному закладі працюють такі фахівці: гінекологи, урологи, кардіологи, невропатологи, дієтологи, гастроентерологи, ендокринологи, терапевти, дерматовенерологи, масажисти, спеціалісти з ультразвукової, рентгенівської та функціональної діагностики.
в клініці 9 лікарів
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.