Клініки в Києві (Шевченківський район) (відкриті цілодобово)

6,0
Знайдено 4 клініки

Дмитрий
Хочу поблагодарить наркологическую клинику “Medical Center Europe”. Понравились условия пребывания, питание настолько вкусное что уходить не хотелось. Но больше всего я боялся куда мне поставят капельницу, ведь вены у меня отсутствуют, но медсестра Алеся сделала невозможное, за что я ей очень благодарен. Да ещё очень хорошее самочувствие по окончанию курса капельниц. Также спасибо Дмитрию Андреевичу и Зоряне Васильевне за их профессионализм и доброту.
Даша
Хорошая дружеская атмосфера, ответственная работа медсестер и вкусная еда. Единственный минус — это плохая звукоизоляция. Спокойно и уютно, нет никаких триггеров и никто лишних вопросов не задаёт. Понравилась работа с психотерапевтом, он всего за неделю помог мне стать на ноги и хоть немного приблизится к выздоровлению. Я рада, что смогла побывать в этом месте и даже однажды покормить рыбок. Спасибо.
Андрей
Понравилось приятное отношение сотрудников клиники, все чисто и поддерживается постоянный порядок.
Александр
Я, Горбик Александр, проходил курс оздоровления в “Medical Center Europe” мне все понравилось, происходило все быстро, уверенно, и качественно.
7,4
в клініці 1 лікар
Київ вул. Щербаківського 42
м.Нивки 11 2
Анонімний медичний центр «Європа» у Києві вже багато років допомагає різним людям у допомозі усунення різних залежностей і психічних порушень, що дає змогу швидко повернутися до нормального ритму життя. У нашій установі створені спеціальні умови для швидкого і результативного одужання від будь-якої залежності. Ми заробили собі хорошу репутацію в Київській області, що свідчить про нашу компетентність у сфері сучасної наркології та медикаментозної терапії. Також у нас надаються послуги лікування наркоманії або алкоголізму в стаціонарі.
  • Консультація нарколога 1 600
  • Консультація психіатра 1 600
  • Консультація психолога 1 600
  • Стаціонар 4х місний за добу 4 000
  • Стаціонар 2х місний за добу 5 000
Київ вул. Пріорська, 6
м.Минская 47 12 м.Тараса Шевченко 71 14
Центр довгострокового перебування та реабілітації "Долір" — медичний заклад, що надає професійний догляд як за лежачими пацієнтами, так і за хворими з частковими обмеженнями.
4,4
Київ вул. Дмитрівська, 3/7
м.Вокзальная 11 6 м.Университет 10 5
Стоматологічна клініка "Рекодент" виконує всі види медичної допомоги при захворюванні зубів і ясен, проводить ряд естетичних процедур.
Cеть "Новая диагностика"
3,0
Київ вул. Петлюри 32 (ЖД вокзал, автостанція Київ)
м.Университет м.Площадь Украинских героев
Нова діагностика — це лабораторія на вулиці Петлюри. Організація працює понад 16 років. За вказаний період лабораторія збільшила свої послуги, оновила обладнання та розширила мережу по великих містах України. Нова діагностика — лідер на ринку лабораторних послуг. Це обумовлено високою якістю послуг, що надаються. У лабораторії є сучасні аналізатори, що гарантують точний та швидкий результат. Повна автоматизація досліджень виключає помилки та неточності в ході визначення основних показників.