Сторінка 2. Витяг чужорідного тіла з ока в Києві (відкриті по сб. клініки)

7,0
Знайдено 54 клініки

Сб Нед Цілодобово
Усіков Тимофій Сергійович
Теглівець Соломія Володимирівна
Шмонденко Павло Федорович
Лідія
Сьогодні я відвідала Офтальмологічну клініку OCULAR хочу поділитися своїм враженням. З лікуванням очей я зверталась до різних клінік,але те що я отримала в OCULAR мене дуже вразило. Це дуже сучасна клініка за помірними цінами. Клініка в якій надсучасне обладнання!!! По м. Києву я впевнена,що це одна з перших клінік європейського рівня та високих стандартів. Окрема подяка лікарю Топольницькій Олесі Василівні ! Дуже кваліфікований лікар, чуйна людина з добрим серцем та великою душею! А також окрема подяка сервісному персоналу клініки за уважність та доброзичливість! Якщо обираєте клініку де лікувати ваші очі-обирайте тільки OCULAR!
Інститут офтальмології Окулар (Ocular) — це сучасний медичний центр офтальмологічного профілю для дорослих і дітей, який готовий надати кваліфіковану допомогу на європейському рівні. Центр було відкрито в 2020 році, проте навіть за такий невеликий проміжок часу фахівцям вдалося провести понад 700 хірургічних втручань, а число задоволених пацієнтів вже перевищило 6 тисяч.
  • Видалення рогівкового поверхневого стороннього тіла 750
Мережа клінік Viva
Акції
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
Офтальмологічний центр мережі клінікViva – це повний спектр офтальмологічних послуг для всієї родини. Наша перевага - команда професіоналів та новітнє обладнання, що трансформується в тисячі задоволених пацієнтів. Центр офтальмології Viva оснащений новим, найкращим на сьогоднішній день в Україні обладнанням й відповідає всім вимогам та стандартам сучасної медицини. В центрі офтальмології VIVA ми пропонуємо широкий спектр послуг від діагностики та лікування захворювань очей для людей різного віку до складних операцій. Інноваційні комп'ютерні методи допомагають визначити першопричину розвитку патології та впливати безпосередньо на неї. Це підвищує ефективність медичних процедур, а ясність та контрастність зору залишаються відновленими. Приймає лікар: Виниченко Екатерина Игоревна
  • Видалення чужорідного тіла кон’юнктиви 470
  • Видалення чужорідного тіла рогівки 990
Київ вул. Будівельників, 31/13
м.Дарница 8 6
В офтальмологічній клініці «Добре Бачу» проводимо повне обстеження Вашого зору, контролюємо та лікуємо короткозорість, глаукому, катаракту, запальні захворювання очей, видаляємо з очей сторонні тіла.
  • Видалення сторонніх тіл 600
Київ вул. Харківське шосе, 49
м.Позняки м.Харьковская
Центр зору Litera - це сучасний медичний цент дорослої та дитячої офтальмології. Попонуємо широкий спект офтальмологічної допомоги та великий вибір оптичних товарів. В роботі використовуємо новітнє діагностичне обладнання та європейські підходи в лікуванні та профілактиці очних захворювань. На базі медичного центру є оптичний салон з великим вибором оптичних оправ, лінз, контактних лінз світових виробників та оптична майстерня, де ми виготовляємо окуляри будь якої складності для дорослих та дітей. Приймає лікар: Гаврилюк Нина Анатольевна
  • Видалення чужорідного тіла та призначення лікування 550
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерский
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини «Здоров'я столиці» - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей. Приймає лікар: Ибрагим Ахмед
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.
6,1
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки 28 4 м.Харьковская 41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Видалення стороннього тіла кон'юнктиви, рогівки от 310
6,1
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17
м.Вокзальная 43 15
Клініка сучасної офтальмології "Візіобуд" спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань органів зору. Послуги надаються як дорослим пацієнтам, так і дітям. Приймають лікарі: Чичур Диана Андреевна, Иващик Елена Григорьевна
  • Видалення стороннього тіла 400
6,0
Спеціалізована клініка «Модерний діабетичний центр» проводить діагностику та лікування дітей і дорослих з ендокринними патологіями. Крім ендокринолога в центрі прийом ведуть фізіотерапевт, офтальмолог, подолог фахівець, що займається проблемами стоп. Клініка розпорядженні власну діагностичною лабораторією та денним стаціонаром.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А , Оболонь
м.Оболонь 45 9 м.Минская 47 10
Медичний центр Euromed почала функціонувати в 2015 році. В установі працює більше 60 фахівців, які надають допомогу в близько 20 областях медицини. Приймає лікар: Савенко Галина Николаевна