Сторінка 3. Мазок на флору (гінекологічний мазок) в Києві

Знайдено 67 клінік

Сб Нед Цілодобово
Хотела сделать медикоментозный аборт. Искала цены по Киеву, цены ошеломительные, плюсуют все отдельно: консультация, УЗИ и анализы). Случайно нашла очень маленькую цену 1600 грн., в которую входило все + БЕСПЛАТНО контроль в течении месяца. Меня это насторожило, но я решила рискнуть, потому что не была готова к таким большим ценам и позвонила. Но на мое удивление я получила исчерпывающую консультацию и массу удовольствия от общения в этой клинике. Теперь я стала ихней постоянной пациенткой у гинеколога. Сейчас рекомендую клинику "Врачебные традиции" всем своим подругам. Спасибо большое.
Людмила
Очень хорошая клиника.Спасибо доктору И.Маркову за то что помог и вылечил моу дочь.
Київ бул. І. Лепсе, 8, корпус 4, 2-й поверх. (вхід з вул. Н. Василенко)
м.Шулявская 44 14 м.Берестейская 26 10
Багатопрофільна клініка «Лікарські традиції» на бульварі І.Лепсе - це сучасне мед установи, що надають якісну медичну та діагностичну допомогу. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які пройшли навчання у провідних європейських клініках, з великим практичним досвідом.
Київ вул. Раїси Окіпної, 4 Б
м.Левобережная 6 2 м.Гидропарк 29 8
Медичний консультативний центр та клініко-діагностична лабораторія "Клініка Маркова" спеціалізується з області діагностики і терапії широкого кола захворювань.
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сырец 36 9 м.Почайна 43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка «Леомед» розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою «хірургія 1 дня». Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки 13 5 м.Позняки 13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного лікаря, порекомендувати фахівця.
Київ пр-т Повітрофлотский, 52
м.Вокзальная 38 10 м.Политехнический институт 50 8 м.Шулявская 47 6
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога.
Київ вул. Ентузіастів, 49 , Русанівка
м.Левобережная 16 7
Медичний центр «МСК» надає ряд послуг, в числі яких діагностика, лікування і профілактика різних захворювань. В установі приймають доктора таких спеціалізацій: педіатр, ортопед, ультразвуковий діагност, отоларинголог, гінеколог, уролог, проктолог, сімейний лікар, терапевт і рентгенолог.
Київ вул. Тютюника, 5 В (Барбюса, 5 В)
м.Арсенальная 9 5 м.Кловская 25 8
Клініка інтимної медицини для всієї сім'ї «Чоловіче здоров'я» спеціалізується на проблемах в урологічній, сексуальній, неврологічній та проктологічній сферах, в області психотерапії, психології, вертебрології. Ведуть прийом кваліфіковані сексологи, андрологи, урологи, психологи, наркологи. У центрі проводиться лікування сексуальних розладів, з метою діагностики застосовуються ультразвукові дослідження, доступна також лабораторна діагностика.
Київ вул. Ярослава Івашкевича, 6/8 А , Оболонь
м.Оболонь 45 9 м.Минская 47 10
Медичний центр Euromed почала функціонувати в 2015 році. В установі працює більше 60 фахівців, які надають допомогу в близько 20 областях медицини.
Київ вул. Павлівська, 17
м.Лукьяновская 15 5 м.Тараса Шевченко 42 17 м.Вокзальная 21 12
Жіноча консультація Наталії Петрик спеціалізується на виявленні та терапії захворювань жіночої статевої системи. Штат спеціалістів центру складають досвідчені лікарі, що регулярно беруть участь у міжнародних медичних з’їздах, конференціях та мастер-класах.