Сторінка 17. Приватні клініки в Харкові

4,0
Знайдено 297 клінік

Сб Нед Цілодобово
Мой детский страх пауков перерос в настоящую фобию, и я решила, что с этим нужно бороться. Обратилась к Алексею Викторовичу и уже через несколько сеансов я стала проще к паукам относиться. А теперь фобии нет совсем. Кострикин – профессионал, рекомендую обращаться.
Люда
Психолог Корниенко помогла мне справиться с депрессией. Благодаря ее советам и рекомендациям я снова вернулась к нормальной жизни. Именно к ней просто приятно зайти и пообщаться. Сам кабинет опрятный, аккуратный, что располагает к беседе.
Яна
Никогда не обращала внимания на свою излишнюю тревожность, хотя она беспокоила меня постоянно. Потом все-таки обратилась к Алексею Викторовичу и он смог мне помочь. После курса психотерапии я опять смогла почувствовать себя легко, без лишних мыслей. Спасибо!
Тома
В психолога Анны Корниенко нам понравилось, нашей семье дали новую жизнь. Этот доктор помог нам сохранить брак, ее консультации полезные, а советы работают в реальной жизни. Мы от всей души благодарны Корниенко за помощь нашей семье.
Харків вул. Пушкінська, 68
м.Ярослава Мудрого 4 1
Харків
м.23-го Августа 12 3
Приватний кабінет психолога Корнієнко Анни спеціалізується в області сімейної психології та сфері взаємовідносини чоловіка та жінки. Прийом веде кваліфікований практикуючий психолог.
Харків вул. Мироносицька, 64
м.Университет 9 3 м.Ярослава Мудрого 13 4 м.Научная 18 4
Психолог Пронь Артем Олексійович надає широкий спектр психологічних послуг для дорослих і дітей. У своїй роботі фахівець застосовує сучасні методики і техніки лікування.
Харків вул. Бобруйська, 2 Б
м.Барабашова 20 55
Клініка Лазер Медікал спеціалізується на лікуванні різних захворювань за допомогою ультрасучасних лазерних технологій. Основні напрямки роботи клініки: андрологія, гінекологія, косметологія, дерматологія, проктологія, маммология, терапія, флебологія, урологія та хірургія. У медичному закладі можна записатися на ультразвукову діагностику та здати всі необхідні аналізи.
WDE3D
Харків пр-т Науки, 27 Б
м.Научная 8 2 м.Ботанический сад 10 8
Незалежний діагностичний центр WDE3D спеціалізується на якісній комп'ютерної томографії для стоматології, ЛОР-напрямки і щелепно-лицевої хірургії.
Харків, пр-т Перемоги, 53 А (пов. 2, каб. 14)
м.Олексіївська 17 4 м.Перемога 11 3
в клініці 1 лікар
Харків вул. 23 Серпня, 40
м.23-го Августа 6 2 м.Ботанический сад 16 4
Центр здоров'я і краси «Soul Beauty» надає своїм клієнтам всі види перукарських і косметологічних послуг. Всі лікарі і майстри мають солідний досвід роботи, стежать за новинками в області краси та здоров'я, регулярно підвищують свою кваліфікацію.
Харків вул. Чічібабіна, 7
м.Научная 8 3 м.Госпром 13 4
Приватний масажний кабінет Стеганцева Максима - кваліфікована допомога фахівця за індивідуальною схемою. Основна специфікація лікаря - лікувальний і розслабляючий масаж з метою відновлення загального стану.
в клініці 1 лікар
Харків вул. Кооперативна, 5
м.Площадь Конституции 7 5
Медичний центр здоров'я та краси «Благо» надає допомогу пацієнтам з алкогольною та наркотичною залежностями. Клініка працює в тісному контакті з лікувальними установами іншого профілю, а також з наркологічними реабілітаційними центрами.
4,4
Харків вул. Ярослава Мудрого, 30а (вул. Петровського)
м.Ярослава Мудрого 1 2 м.Архитектора Бекетова 13 7 м.Университет 18 8
Харьківська клініка «Оксфорд Медікал» є многопрофільною та спеціалізується на безпечних малоінвазивних методах лікування. Медичний центр складається з кількох відділень: флебологічного, відділення естетичної медицини та спеціалізованого відділення по боротьбі з алкогольною та нікотиновою залежністю.
Харків вул. Данилевського, 26
м.Научная 6 2 м.Госпром 12 4 м.Университет 13 5
Приватний кабінет доктора Коноваленко Т. Н. надає медичну допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань кардіологічного, гастроентерологічного, пульмонологічного та нефрологічного профілю.