Лікарі стоматологи (Стоматолог-терапевт) в Києві (метро Виставковий центр)

Вероніка
Ставила пломби і коронки у Дяченка Владислава Леонідовича. Він дуже професійний стоматолог. Все робить акуратно і якісно. Повністю задоволена його роботою.
Кристина
Перед свадебной церемонией решила отбелить зубы. Обратилась к замечательному специалисту-стоматологу Владиславу Леонидовичу Дяченко. Он справился с заданием на отлично. Претензий к доктору нет.
Сергей
Я с большим доверием отношусь к услугам квалифицированного стоматолога Дяченко Владислава Леонидовича. Пломбы, которые установил врач держатся по сей день. Поэтому, когда возникла потребность поставить коронку на зуб, я даже не сомневался в выборе стоматолога. Результатом лечения доволен.
30 листопада '16 г.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог, спеціалізується в областях терапії та ортопедії. Займається установкою керамічних коронок і вінірів на зуби. Надає послуги художньої реставрації та відновлення зубної емалі. Також здійснює знімне протезування. Відбілює зуби. Діагностує і коригує оклюзійні порушення.
Консультація безкоштовно