Сторінка 20. Терапевти в Києві
774 відгука
Виктор Павлович
Мы с женой уже в том возрасте, когда иметь своего лечащего врача просто необходимо. Для этого выбрали Наталью Ивановну. Это хороший специалист, относится к своей работе внимательно, всегда выслушает, дает отличные советы.
Матвей
Обращался к этому врачу с гриппом. Результат положительный. После визита остались хорошие эмоции. Без очереди, без хамства, без нервотрепки. Как раз то, что нужно пациенту, который себя не очень хорошо чувствует. Я доволен.
Марьяна
Марина Викторовна уже давно стала нашим семейнысм врачом. Обращайтесь к ней — не пожалеете.
25 червеня '16 г.
Кирилл
Поборол аллергию благодаря Анне Анатольевне, теперь все хорошо и болеть больше не хочу.
Денис
Спасибо за подробную консультацию, очень информативно.
01 червеня '16 г.
Светлана
Были с сыном на консультации, врач приветлива и внимательна, мы очень довольны
29 травня '16 г.
Савченко Наталия Игоревна
Чому я працюю лікарем? Ще з дитинства я вирішила, що буду лікарем. Завжди цікавила наука та те, як працює наш організм. Володіючи знаннями у медичний сфері, я розумію, що можу допомагати людям розширювати розуміння про свій організм, лікувати патології, розвивати науку і вносити вклад у медичні досягнення, які з кожним роком будуть тільки покращувати якість нашого життя.
Консультація Только онлайн - 780
Балакун Юлия Николаевна
Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Лебединец Оксана Владимировна
Терапевт, Кардіолог
Белоус Наталия Евгениевна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з гіпертонічною хворобою, аритмією, стенокардією, ГРВІ, грип, бронхіт, гастрит, пієлонефрит, холецистит і іншими патологіями. Виїжджає додому до пацієнтів.
с. Коцюбинське, вул. Доковская, 14/1
Чальцева Александра Дмитриевна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Терапевт, ревматолог, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт
Маляренко Юлия Александровна
Записатися на прийомЗа місяць записані 5 пацієнтів
Терапевт, ендокринолог, гастроентеролог
Иванчишина Мирослава Анатольевна
Сімейний лікар, терапевт
Правда Лариса Леонидовна
Великий позитивний досвід роботи медичної клініки.
Визначення тактики ведення пацієнта щодо міжнародних стандартів, розробка плану обстеження пацієнта та подальшої тактики лікування.
Інтерпретація результатів лабораторних та інструментальних методів діагностики.
Ведення мед. документації у системі HELSI.
Знання протоколів доказової медицини, надання медичних послуг, наказів МОЗ та ВООЗ.
Знання медичного ринку, активну співпрацю з колегами.
Проведення обстеження та аналіз їх результатів.
Веде електронну документацію.
Взаємодія зі страховими компаніями.
Ведення пацієнтів із засобів телемедицини.
Ведення пацієнтів із COVID 19, ГРВІ, грипу.
Проведення профілактичних оглядів.
Робота з пацієнтами терапевтичного, кардіологічного, гастроентерологічного, неврологічного профілів.
Педіатр, сімейний лікар
Гришина Светлана Сергеевна
Доктор Грішина Світлана Сергіївна займається діагностикою та лікуванням найбільш поширених захворювань дітей з народження. Консультує щодо догляду за новонародженим, проблеми вигодовування, введення прикорму, розвитку. Практикує лікування таких захворювань у дітей як отит, анемія, лімфоденіт, поширені грві, ентероколіт, бронхіти, пневмонії, алергії, діагностика ендокринних паталогій, пієлонефріт, діскенезія жовчновивідних шляхів, біліарні паталогії, дісбіози, обмінні порушення. Має досвід роботи більше десяти років амбулаторного та стаціонарного лікування дітей. Медичний супровід дорослих пацієнтів. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань: гіпертонічні хворобине обтяжені різними ускладненнями та ін.
Київ
смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
Педіатр, сімейний лікар
Мусиець Татьяна Петровна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних хвороб у дітей. Здійснює консультативний прийом в медичному центрі, виїжджає на будинок до пацієнтів. Проводить огляд дітей перед вакцинацією, займається складанням індивідуальних календарів щеплень. Лікує атопічний дерматит, ГРВІ, пневмонію, бронхіт, коклюш, вітрянку, анемію.
с. Софіївськая Борщагівка, вул. Боголюбова, 26