Сторінка 82. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

6,0
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-хірург, імплантолог
Ігор Леонідович Артамонов є стоматологом хірургом та імплантологом клініки Естетіум у Києві. Працює з хірургічними етапами стоматологічного лікування, зокрема проводить видалення зубів різної складності, імплантацію, кісткові та м’якотканинні пластики, а також синус ліфтинг. У роботі вирізняється точною та впевненою мануальною технікою, уважністю до деталей і спокійною комунікацією з пацієнтом, що має особливе значення під час хірургічних втручань. Має понад п’ять років практичного досвіду в хірургічній стоматології та веде прийом дорослих пацієнтів від вісімнадцяти років.
Дерматовенеролог, дерматохірург
персоналізований підхід до діагностики та лікування новоутворень шкіри, хронічних дерматологічних захворювань, проведення цифрової дерматоскопії та біопсії.
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Персоналізований підхід до діагностики та лікування дерматологічних захворювань та захворювань чоловічої та жіночої статевої системи, цифрова дерматоскопія та діагностика новоутворень шкіри у дорослих та дітей.
Клінічний психолог
Консультація 2000 грн.
Пластичний хірург
Консультація безкоштовно
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Акушер-гінеколог та репродуктолог з багаторічним досвідом, член професійних українських та міжнародних асоціацій. Допомагає жінкам відновити репродуктивне здоров’я, лікує гінекологічні захворювання. Має великий досвід у сфері допоміжних репродуктивних технологій, а також сучасних методів УЗД-діагностики.
Ольга Леонідівна допомагає пацієнтам вирішити гінекологічні проблеми різної складності. Успішно лікує патології шийки матки, здійснює операції по резекції статевих губ, консультує з питань планування вагітності і веде спостереження майбутніх мам до пологів. Проводить фолікулометрію, УЗД молочних і щитовидної залози, органів малого тазу