Сторінка 75. Лікарі в Києві (Шевченківський район)
Дерматовенеролог, подолог
Красняник Мирослава Сергеевна
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Ревматолог
Сидоренко Дмитрий Николаевич
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Цихмиструк Вадим Игоревич
Лікар-стоматолог займається професійним лікуванням карієсу та захворювань слизової оболонки рота. Вправно володіє сучасними цифровими технологіями та девайсами для якісної реставрації і встановлення вініру чи коронки на зуб. Забудьте про стандартні очікування болісного лікування. У нас ви знайдете не просто стоматолога-ортопеда, а справжнього архітектора вашої нової усмішки.
Харченко Татьяна Петровна
Психіатр
Дуканова Татьяна Сергеевна
Дитячий невролог
Кузьмич Юлия Николаевна
У своїй роботі керуюсь принципами індивідуального та комплексного підходу, використанні сучасних методів лікування і командній роботі з батьками для збереження здоров’я їх дітей.
Працюючи з дітками, неймовірно радію і надихаюсь їхнім новим успіхам та навичкам, а також можливістю якісно допомогти і заспокоїти батьків.
Педіатр, неонатолог
Вавшкевич Анастасия Михайловна
Персоналізований підхід у вирішенні проблем кожного пацієнта. Підтримаю Вас на шляху батьківства та буду супроводжувати в питаннях зростання та розвитку малюків.
Інфекціоніст
Зиброцкая Оксана Павловна
Я виділяюсь комунікабельністю, стресостійкістю, дотримуюсь мультидисциплінарного підходу в діагностиці та лікуванні згідно засад доказової медицини
Сімейний лікар
Мидловец Марина Викторовна
Алерголог, сімейний лікар
Петрова Валерия Сергеевна
Петрова Валерія Сергіївна — лікар-алерголог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні бронхіальної асти, атопічного дерматиту, кропив’янки, алергічного риніту та інших алергічних захворювань у дорослих, проводить молекулярну алергодіагностику та АСІТ-терапію. Приймає дітей з 14 років
Консультація 1050/950 грн.