Сторінка 50. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Стоматолог-хірург
Консультація Безкоштовно
Чому я працюю лікарем? Відчуваю безмежно приємні емоції, коли мої знання і вміння у сфері медицини допомогли людині.
Консультація Тільки онлайн - 850
Психолог, нейропсихолог, груповий психоаналітик, психіатр
Веде консультацію англійською
Консультація 1500/1900 грн.
Веду консультацію англійською. Чому я працюю лікарем? Лікарі працюють з метою збереження та відновлення здоров'я пацієнтів. Я проводжу медичний обстеження, діагностику, лікування, надають поради щодо здорового способу життя та профілактики хвороб. Головна мета - допомагати пацієнтам в підтримці та покращенні їхнього фізичного та психічного стану.
Рентгенолог
Лікар надає консультації з приводу вибору методу та виду дослідження, консультує після обстеження. Проводить КТ, МРТ, рентгенографічну діагностику.
Дитячий хірург
Лікар лікує хірургічні захворювання у дітей з народження до 18 років.
Уролог, андролог, сексопатолог
Михайло Володимирович практикує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Займається діагностикою та лікуванням урологічних патологій. Досвід роботи в центрі планування сім'ї. Лікування еректильної дисфункції, чоловічого безпліддя, консультація сімейних пар. Робить: УЗД черевної порожнини (печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, селезінки). УЗД заочеревинного простору (нирки). УЗД органів малого тазу (сечового міхура, передміхурової залози, визначення залишкової сечі). УЗД чоловічих статевих органів. За час роботи лікар провів величезну кількість консультацій і операцій.
Лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики, спецілізується на УЗ діагностиці внутрішніх органів та судин.
Косметолог
Доктор медичних наук, доцентр проводить консультації, огляд, взяття аналізів, спеціальні процедури для лікування дерматовенерологічних захворювань.