Сторінка 23. Педіатри в Києві

Инна
Консультировались у Каролины Анатольевны. Получили квалификационную помощь. Спасибо
Александра
Обратились за консультацией к Алексею Владимировичу. Он осмотрел ребенка и дал очень важные рекомендации. Огромное ему спасибо.
Лидия
О враче могу (и хочу!) сказать только хорошие вещи: специалист очень умная, к тому же это весьма добрый и искренний человек. Дети (были у нее на приеме с обоими) ее любят, с первого взгляда вызывает доверие
Анастасия
Ребенок боится врачей, но к Юлии Сергеевне всегда идет с удовольствием. Спасибо её за это!
04 вересня '16 г.
Прекрасный педиатр, такому специалисту не страшно доверить здоровье своего ребенка.
08 вересня '16 г.
Я водила к ней дочку на прививку против гриппа. Врач провела все аккуратно и быстренько, такое впечатление, что ребенок даже не почувствовал боли)
19 червеня '16 г.
Неонатолог, педіатр, лікар УЗД
Тетяна Юріївна - висококваліфікований лікар-неонатолог, педіатр, лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на спостереженні дітей від народження до року, консультуванні батьків з усіх питань догляду, годування та розвитку дитини, діагностиці та лікуванні педіатричних захворювань. Виявляє порушення в системі кровообігу, сечовидільної, нервової, дихальної та травної систем, діагностує різні види інфекцій у дітей. Складає індивідуальні плани вакцинації, забезпечує комплексний підхід до здоров'я дітей різного віку, проводить ультразвукову діагностику тощо
Педіатр
Наголюк Ольга –лікар-педіатр та консультантка з питань грудного вигодовування. Більше 5 років турбується про здоров’я ваших малюків, має досвід роботи з рідкісними захворюваннями, оскільки працювала в НДСЛ Охматдит. Індивідуальний підхід і чуйність до кожного малюка – основа в роботі.
Педіатр, дитячий ендокринолог
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Педіатр
Багаторічний досвід роботи в педіатрії. Ставлення до кожного пацієнта -з максимальною увагою та турботою, постійне вдосконалення знань та вмінь, безперервний професійний розвиток, робота на принципах та засадах доказовоі медицини, використання лише сучасних протоколів. Відповідальна, комунікабельна, відкрита до діалогу.
Педіатр, неонатолог
Персоналізований підхід у вирішенні проблем кожного пацієнта. Підтримаю Вас на шляху батьківства та буду супроводжувати в питаннях зростання та розвитку малюків.
Педіатр
Олена Василівна- висококваліфікований лікар-педіатр з багаторічним досвідом роботи, займається веденням дітей від народження та до 18 років, плануванням та проведенням вакцинації, надання першої допомоги у гострій ситуації, діагностикою та лікуванням патологічних станів у дітей
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Педіатр
Лікар - педіатр вищої категорії, стаж роботи 23 роки.
Київ вул. Микільсько-Слобідська, 4 Д м.Лівобережна153
Педіатр
Привітна, комунікабельна та емпатична, відповідальна, доброзичлива, вміє працювати в команді.
Київ просп. Лісовий, 25 Д м.Лісова388