Сторінка 3 Виклик кардіолога додому в Києві

Кардіолог
Чому я працюю лікарем? Я люблю допомагати іншим і рада коли моя допомога приносить користь пацієнтам.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Сімейний лікар
Терапевт, УЗД-фахівець, кардіолог
Лікар надає широкий спектр послуг в області терапії. Лікує атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гіпертонічну хворобу, бронхіт і гастрит. Проводить електрокардіографію, ультразвукове дослідження органів малого таза, черевної порожнини і щитовидної залози. Займається оформленням лікарняних листів і довідок для відвідування басейну.
Сімейний лікар, кардіолог
Лікар займається виявленням та терапією захворювань органів дихальної, серцево-судинної і травної систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує добове моніторування артеріального тиску та електрокардіографію. Лікує ангіну, бронхіт, грип, риніт, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця та серцеву недостатність.
Кардіолог, невропатолог
Лікар займається лікуванням хворих з постінфарктним станом, тромбоемболією легеневої артерії, гострими та хронічними порушеннями ритму, із серцевою недостатністю. Проводить лікування мігрені, біль у спині, неврозу, остеохондрозу, радикуліту.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Чому я працюю лікарем? Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Флеболог, Хірург, Судинний хірург
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Лікар спеціалізується на загальних медичних питаннях та надає первинну медичну допомогу пацієнту
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Чому я працюю лікарем? Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22