Сторінка 79. Лікарі в Києві (Дарницький район)
Дерматолог, дерматохірург, косметолог, трихолог
Андари Сусан Вахидулла
Андарі Сусан Вахідулла займається лікуванням шкірних захворювань, виконує широкий спектр косметологічних процедур. Доктор Андарі Сусан Вахідулла застосовує лазерні, апаратні та ін'єкційні методики лікування та догляду за шкірою.
Дитячий стоматолог
Бакуменко Инна Андреевна
Інна Андріївна - дитячий стоматолог, лікар з досвідом роботи. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, а також проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів тощо. У своїй роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та обладнання, проводить лікування дітей у медикаментозному сні, видалення тимчасових зубів у дітей
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Товт Габриелла Ивановна
Ґабріелла Іванівна- акушер-гинеколог, лікар з досвідом роботи. Проводить діагностику, лікування та профілактику гінекологічних захворювань, займається питаннями порушень менструального циклу, запальних захворювань органів малого тазу та захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням безпліддя, підготовкою жінок до вагітності. Надає консультації щодо методів контрацепції тощо
Стоматолог-хірург, імплантолог
Артамонов Игорь Леонидович
Ігор Леонідович Артамонов є стоматологом хірургом та імплантологом клініки Естетіум у Києві. Працює з хірургічними етапами стоматологічного лікування, зокрема проводить видалення зубів різної складності, імплантацію, кісткові та м’якотканинні пластики, а також синус ліфтинг.
У роботі вирізняється точною та впевненою мануальною технікою, уважністю до деталей і спокійною комунікацією з пацієнтом, що має особливе значення під час хірургічних втручань. Має понад п’ять років практичного досвіду в хірургічній стоматології та веде прийом дорослих пацієнтів від вісімнадцяти років.
Подолог
Керимова Арзу Сонварбековна
Подолог з медичною освітою, спеціаліст з вирішення проблематики стоп і нігтьових пластин рук та ніг. У медицині з 2001 року.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Гончаренко Ганна Анатоліївна
Терапевт, УЗД-фахівець
Дидок Людмила Владимировна
Сімейний лікар
Кудла Анна-Христина Григорьевна
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Пародонтолог
Гуренко Вероника Александровна