Сторінка 57 Дитячі лікарі в Києві
Алерголог
Кочетова Надежда Николаевна
Займається лікуванням алергічних захворювань у дорослих та дітей.
Педіатр, інфекціоніст
Романюк Татьяна Викторовна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем?
Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і
підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Зуган Ирина Григорьевна
Лікар-отоларинголог першої категорії, дитячий отоларинголог вищої категорії
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-11-05
Доктор надає широкий спектр послуг в області дерматовенерології. Протягом 21 року успішно лікує акне, розацеа, мікози, оніхомікози, алопецію, себорею, контактно-алергічні дерматити, псоріаз, екзему, порушення пігментації шкіри, оперізувальний герпес і еритему. Виконує дерматоскопію, кріомасаж і кріодеструкцію.
Хірург, ендоскопіст, проктолог
Лікар займається лікуванням різних захворювань хірургічними методами. Виконує поліпектомію, герніопластику, геморроїдектомію. Спеціалізується на хірургії м'яких тканин. Також лікує проктологічні хвороби консервативними методами. Здійснює ведення пацієнтів в післяопераційний період.
Травматолог, Ортопед, Вертебролог
Спеціалізується в області травматології, ортопедії та вертебрології. Приймає дорослих і дітей. Лікує протрузії та грижі міжхребцевих дисків, сколіоз, артрит і артроз суглобів. В роботі використовує ударно-хвильову терапію, мезотерапію і карбоксітерапію. Виконує сублізіональне введення ліків (блокади). Систематично бере участь в науково-практичних конференціях.
Консультація 1200/950 грн.
Дитячий невролог
Спеціаліст Осадча Ірина Володимирівна - дитячий невролог. Спеціалізується на порушеннях і захворювання нервової системи. Проводить комплексне обстеження організму, призначає індивідуальні схеми корекції. Працює зі щадними методиками відновлення діяльності центральної нервової системи. Здійснює лікування синдрому рухових порушень, гіпервозбужденія, астенічного синдрому. Проводить ультразвукове дослідження головного мозку і дуплексне сканування судин.
Сімейний лікар
Доктор Акользін Олександр Володимирович - сімейний лікар, фахівець загальної практики. Спеціалізується на захворюваннях центральної нервової системи. Володіє навичками в галузі ендокринології. Лікує патології ендокринної системи. Надає кваліфіковану допомогу протягом 31 року. Приймає дорослих і дітей за попереднім записом. Спеціалізується на захворюваннях органів шлунково-кишкового тракту і дихальної системи. Володіє навичками гомеопатичного лікування.
Дитячий алерголог, педіатр
Веде прийом пацієнтів, займається лікуванням різних захворювань: алергічний риніт, поліноз, бронхіальна астма, атопічний дерматит, харчова алергія, кропив'янка та інші алергічні захворювання, обструктивний бронхіт.