Сторінка 16. Алергологи в Києві
Знайдено 152 лікаря
91 відгук
Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Всю информацию получила, очень хороший специалист и человек.
Инна
Консультацией я осталась очень довольна, лечением тоже - ребеночку стало гораздо лучше
07 вересня '16 г.
Костя
Видно, что доктор опытный. Врач объяснил много по моей проблеме. Спасибо.
21 вересня '16 г.
Лилия
Долго и безуспешно пытались самостоятельно вылечиться, в итоге обратились в клинику - доктор умничка, назначила правильное лекарство, аллерген выяснила, да и за нашу "самостоятельность" ругать не стала, просто все подробно и обстоятельно объяснила
08 серпня '16 г.
Погорелая Анастасия Юрьевна
Лікар дерматовенеролог. Анастасія Юріївна спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як акне, розацеа, псоріаз, атопічний дерматит, екзема, себорейний дерматит, грибкові захворювання шкіри та нігтів, випадіння волосся та інші.Також лікар надає послуги з аппаратної косметології.
Юрченко Екатерина Евгеньевна
Катерина Євгенівна досвідчений лікар-дерматовенеролог, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся і нігтів. Надає кваліфіковану допомогу пацієнтам з різними гострими та хронічними дерматологічними проблемами, а також займається профілактикою шкірних захворювань. У своїй роботі Катерина Євгенівна застосовує сучасні методи діагностики та лікування, що дає змогу досягти високих результатів. У своїй практиці дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта.